Jelenlegi hely

Ördög Nóra: „Én szeretek nyílt lapokkal játszani…“

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, június 12 - 21:09 | Színes
Pár héttel ezelőtt a Molin Events vendégül látta Dunaszerdahelyen Ördög Nóra műsorvezetőt, aki ugyan először, de reményeink szerint nem utoljára járt erre. A rendezvény ízig-vérig csajos volt, és nemcsak a púderrózsaszín selyemvirágok és a finom pezsgő miatt, hanem a témák miatt is. Nóri természetességével, közvetlenségével és humorával lenyűgözte a közönséget. Az estre készülve kicsit leültünk beszélgetni küzdelemről, közösségi médiáról.
Ördög Nóra: „Én szeretek nyílt lapokkal játszani…“

 Aki kedvel és figyel téged, a munkásságodat, az tudja, hogy egy olyan ügyhöz adtad a neved, amely nagyon aktuális és tabukat döntöget. Ez pedig a meddőség. Nagy bátorságra vall közszereplőként…

Amikor benne voltunk ebben a küzdelemben, akkor még nem éreztem elérkezettnek az időt, hogy kiálljak az emberek elé és felvállaljam a helyzetünket. Valószínűleg egy olyan hatást, sajnálatot váltott volna ki az emberekből, amire a legkevésbé vágytam abban a helyzetben. Az újságírók által ért vájkálódós kérdések és vádak, miszerint a karrierem fontosabb, nagyon fájtak, pedig egyébként kevés olyan téma van, ami így hat rám. Viszont a szűk baráti környezetemmel, a közvetlen kollégákkal, akikkel akkortájt együtt dolgoztam, nagyon őszinte voltam.

Az ember rengeteg energiát felemészt azzal, ha próbálja takargatni a hibáit, az esendőségét. Nem beszélve ugye arról az energiáról, amit valaki belefektet magába a fájdalom megélésébe, amely havonta éri őt a sikertelenség miatt.

Én szeretek nyílt lapokkal játszani, így megszűnik az a felület, ami támadható, amibe bele lehet kötni.

Mit gondolsz, mi a jó hozzáállás a környezet részéről, kérdezni vagy várni, míg az adott személy megnyílik előttünk önszántából?

Azt gondolom, hogy lehet olyan őszinte és baráti környezetet teremti, amelyben a másik, ha van benne hajlandóság és nyitottság, akkor tud mesélni. Az ilyen beszélgetés nagyon felszabadító tud lenni. A szűk baráti körömből, de a későbbiekben a nagy nyilvánosságból is rengeteg nő megtalált, akik hasonló cipőben jártak, megtiszteltek a bizalmukkal és megosztották velem a történetüket. Ez egy kölcsönös egymásra hatás.

Olvassa el az egész interjút a Klikkout oldalán!

Címkék: KLIKKout