Back to top

Olvasásra fel!

Publikálva: 2020, március 4 - 10:41
Hét közepe lévén ugyan már több program lezajlott, a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár a Szlovákiai Könyvtárak és Könyvtárosok Hete 2020 alkalmából továbbra is örömmel várja az olvasni vágyókat.
Olvasásra fel!

Ahogy az elmúlt években, az idén is több író-olvasó találkozóval, könyvbemutatóval várják az olvasókat - a könyvtárban és külső helyszíneken egyaránt.

Csütörtökön Rajkovics Péterrel találkozhatnak a gyerekek a könyvtár olvasótermében, aki legújabb mesekönyvét mutatja be a lurkóknak; ugyanakkor könyvtárismereti órán is részt vesznek az iskolások. Pénteken a kedvenc olvasmányokról készült rajzokat értékelik a könyvtárban.

Ez a hét egyben a megbocsátás hete is, hiszen a régi kölcsönzéseket lehet késedelmi díj nélkül visszaszolgáltatni. A könyvtárba újonnan beiratkozók a hét végéig ingyenesen jelentkezhetnek be, a tagságot megújítók pedig kedvezményes tagdíjat fizetnek ezen a héten.

Ebben az időszakban őrjáratokat is indít a könyvtár. A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ környékén olvasáson „kapott” személyek ingyenes beiratkozási lehetőséget nyernek a könyvtáras „kommandótól”.

Ezt az alkalmat (is) kihasználva térjen be a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárba, a könyvek világába, biztosan talál megfelelő olvasnivalót.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies