Back to top

A nyugdíjasklubban járt szerkesztőségünk

Publikálva: 2019, október 30 - 08:44
A dunaszerdahelyi.sk és a Dunaszerdahelyi Hírnök médiacsaládot irányító Perfects a.s. igazgatója, Rajkovics Péter és Nagy Attila főszerkesztő látogatta meg a városi nyugdíjasklub tagjait október 29-én.
A nyugdíjasklubban járt szerkesztőségünk

A látogatás célja, amelyet Rózsár Vince kollégánk képei örökítenek meg az volt, hogy egy kötetlen találkozón beszélgessenek el az idősebb generáció tagjaival, hogy ők mit gondolnak, mint nézők és olvasók a Perfects Rt. által működtetett médiatermékekről, vagyis a dunaszerdahelyi.sk városi közszolgálati hírportálról, valamint a
Dunaszerdahelyi Hírnökről, illetve a városi televízióról.

A délutáni beszélgetés valóban tartalmasra sikeredett, hiszen a megjelentek egyrészt Rajkovics Péter és Nagy Attila részéről az offline és az online újságírás és újságkészítés, a hírek keletkezésének a kulisszái mögé pillanthattak be, de maguk is aktívan reagáltak több őket is érintő eseményre.

Az külön pozitívumként hozható fel, hogy a beszélgetés során konstruktív kritikai szemmel is áttekinthették az egyes médiumokat, és a jelenlévő szépkorúak építő jellegű javaslatokat, ötleteket is megfogalmaztak, saját igényeik figyelembevételével.

A Perfects a.s. igazgatója és a médiumok főszerkesztője szerint is megtisztelő volt látni és hallani az idősek érdeklődését, meglátásait, tapasztalati visszajelzéseit a városi sajtóról.

„Nem csak fontos, de hasznos is a visszajelzés számunkra, elég csak a 2020 elejétől megújuló Dunaszerdahelyi Hírnököt látva is az értékeléseket, hogy az már egyrészt a 21. század igényeinek megfelelő, korszerű lap maradhasson” – fogalmazták meg.

Ezt már olvasta?

Cookies