Back to top

Nyílt napra készülnek a dunaszerdahelyi szülészeten

Publikálva: 2019, augusztus 27 - 12:48
A Svet zdravia által működtetett dunaszerdahelyi kórház jövő héten szeptember 4-én nyílt napot szervez nőgyógyászati és szülészeti osztályán.
Nyílt napra készülnek a dunaszerdahelyi szülészeten

A leendő anyukák minden kérdését megválaszolja a kórházi személyzete, ráadásul ingyenes szülés előtti szaktanácsadáson is részt vehetnek. A szülészet megtekintésének időpontjai 9, 11 és 13 órára vannak tervezve.

„Sok anyuka keveset tud a a szülészet kínálta lehetőségekről és fél is az ismeretlen környezettől. A nyílt nap alkalmával szeretnénk megmutatni nekik helyiségeinket, a személyzettel is elbeszélgethetnek, amely gondoskodni fog róluk ottlétük során. Reméljük, hogy ez által eloszlanak kételyeik,“ mondja Bock Sylvia, a dunaszerdahelyi kórház igazgatónője.

Megnézhetik a szülőszobát, az újszülött osztályt, de a szabványos és magasabb felszereltségű szobákat is. Segítségükre lesz Lapos Éva vezető szülészeti asszisztens, aki beszélni fog a szülés több formájáról, a fájdalomcsillapításról és az őssejtek levételéről.

Haverová Gabriela okleveles lektor a szülésre való felkészülésre, a szülést megelőző előkészületekre világít rá és ingyenes tanácsadást is tart.

A találkozóra a szüléselőkészítő képzés oktatótermében kerül sor, a második emelet G pavilonjában. A leendő anyukáknak meglepetéssel is kedveskednek.

A dunaszerdahelyi szülészet a kórházak versenyében a szakmai zsűri elbírálása alapján idén is az első helyen végzett Nagyszombat megyében.

Ezt már olvasta?

Cookies