Back to top

Nagyszombat megye kitüntette az egészségügyi dolgozókat

Publikálva: 2017, április 19 - 16:04
Az Egészség Világnapja alkalmából Nagyszombat megye kitüntetéssel jutalmazta az egészségügyi dolgozókat, köztük több Dunaszerdahelyen dolgozó szakembert is. Az ember élete és egészsége mindennél értékesebb, de ezekről az értékekről nem mindig tudunk saját magunk gondoskodni. Ha segítségre van szükségünk, szakképzett és tapasztalt szakemberekhez fordulunk.

Összesen huszonkét egyén és egy munkaközösség, akik számára az egészségügyi munka küldetést jelent, vehette át Tibor Mikuš megyeelnök, valamint Augustín Hambálek, Berényi József és Zdenko Čambal megyei alelnök kezéből Nagyszombat megye elnökének emlékérmét.

„Már hagyománnyá vált nálunk, hogy Nagyszombat megye értékeli azokat, akik felbecsülhetetlen értékkel szolgálnak társadalmunk számára. Ha egészségesek vagyunk, sokszor nem is tudatosítjuk, milyen kincs birtokában vagyunk, de ha kopogtat ajtónkon a probléma, tudjuk, kit kereshetünk fel. Önök most itt azokat képviselik, akik a számunkra legfontosabbal – az egészségünkkel törődnek. Megyénk nevében szeretném megköszönni munkájukat és azt kívánni, hogy tevékenységüket a jövőben is siker koronázza,“ szólt az egészségügyi dolgozókhoz Mikuš.

A díjazottak nevében Andrea Vándorová, a nagyszombati kórház geriátriai osztályának főorvosa mondott köszönetet és értékelte a bizalmat: „Igyekezetünk nem mindig egészséges, felgyógyult pácienssel ér véget. Annak viszont örülünk, ha sikerül enyhítenünk az emberek szenvedésén, betegségén, esetleg fogyatékán. Ez irányban tett munkánk került most díjazásra, amiért mindenki nevében szeretnék köszönetet mondani. A legnagyobb díjat számunkra most is és továbbra is az egészséges páciens jelenti.“

Nagyszombat megye elnökének emlékérmével kitüntetett dolgozók:

MUDr. Alžbeta Császarová

Mária Dinghová

MUDr. Feldmár Tibor

MUDr. Veronika Fričová

MUDr. Miroslav Gašpar

MUDr. Hajdú Zoltán

Mgr. Ingrid Huňavá

Marta Jakubecová

MUDr. Helena Kertészová

Zora Kubíková

Zdenka Macháčková

Márik Ilona

MUDr. Anna Medeková

Mária Michalová

Libuša Nováková

MUDr. Rajzák Edit

Janka Rampáčková

MUDr. Mária Richterová

MUDr. Silvia Štalmachová

MUDr. Alexander Urminský

MUDr. Peter Valášek

MUDr. Andrea Vándorová

A Nagyszombati Egyetemi kórház geriátriai osztályának munkaközössége

Forrás: Nagyszombat megye

Ezt már olvasta?

Cookies