Jelenlegi hely

Nagyszombat Megye Önkormányzata

Elkezdődött az uszoda felújítása

2019.12.20

Tavaly novemberben a Nagyszombat megyei önkormányzat dunaszerdahelyi kihelyezett ülésén a Vidékfejlesztési Szakközépiskola uszodájának a felújításáról döntött. A modernizáció idén decemberben vette kezdetét, ezért jelenleg a sportlétesítmény zárva van. A...

Elfogadták a megyei költségvetést

2019.12.12

Összességében kiegyensúlyozott költségvetést fogadott el tegnapi ülésén Nagyszombat Megye Közgyűlése. Annak ellenére sikerült - a tavalyinál magasabb - 190 millió euró bevételi és kiadási összeget elérnünk, hogy a kormány elhibázott – ellentételezés nélküli...

Újabb útszakaszok válhatnak fizetőssé a járásban

2019.11.13

A Nagyszombat Megyei Önkormányzat kérvényezte a közlekedési minisztériumtól, hogy a tehergépjárművek sofőrjei számára tegyen díjfizetőssé tíz újabb, kritikus állapotban lévő útszakaszt, melyek többsége a Galántai és a Dunaszerdahelyi járásban található.

Gimnazisták a megyei hivatalban

2019.03.13

Nagyszombat megye alelnökének - Berényi Józsefnek meghívására - szerdán a Dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Gimnázium harmadik évfolyamos diákjai látogatást tettek a megyeszékhelyen és a Nagyszombati Megyei Önkormányzat Hivatalában.

Nagyszombat megye küldöttsége a magyar parlamentben

2019.02.21

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban február 21-24. között zajló UTAZÁS 2019 kiállításon első alkalommal bemutatkozó Nagyszombat megye vezetése látogatást tett Kövér Lászlónál, az Országgyűlés elnökénél.

Oldalak