Back to top

Mi is segítünk: 90%-os extra kedvezménnyel hirdethet most nálunk!

Publikálva: 2020, április 17 - 12:09
Minthogy a koronavírus járvány eddig soha nem látott nehéz helyzetbe sodorta a Dunaszerdahelyen működő vállalatokat és vállalkozásokat is, úgy éreztük szükségét, hogy a dunaszerdahelyi.sk portál lehetőségeihez mérten segítő kezet nyújtson a számukra, szolgáltatásaik, vállalkozásuk népszerűsítésére.
Mi is segítünk: 90%-os extra kedvezménnyel hirdethet most nálunk!

Ezért első körben 2020. május 15-ig korábban nem látott hirdetési kedvezményt biztosítunk a dunaszerdahelyi és Dunaszerdahelyen működő vállalatok, vállalkozások számára.

Amennyiben tehát Ön május közepéig 20 euró értékű hirdetést vásárol a dunaszerdahelyi.sk portálon, pénzéért 200 euró értékű hirdetési felületet kap egyrészt hírportálunk bannerfelületein, de  igény szerint felkerülhet az Ön által megküldött PR-cikke nemcsak a napi többezer dunaszerdahelyi olvasó által követett portálunkra, hanem (16 ezer kedvelővel rendelkező) közösségi oldalunkra is.

A csomagot az Ön igényeihez igazítjuk – a részleteket egyeztetjük.

Bízunk abban, hogy ajánlatunk felkeltette érdeklődését, s reméljük, ezzel is segíthetjük a helyi szereplők üzeneteinek eljutását a vásárlókhoz.

A részletekkel kapcsolatban a rajkovics [at] perfects.sk címen érdeklődhet!

Ahogy a mindennapokban, úgy az üzleti életben is minden korábbinál hangsúlyosabban igaz ugyanis ma, hogy csak együtt sikerülhet!

 

A. Szabó László, a Perfects Rt. elnöke és Rajkovics Péter, a Perfects Rt. igazgatója

____________________________________

A városi médiát működtető Perfects Rt. három évtizede dolgozik a hazai médiapiacon, így ismeri a vállalati működés kihívásait, s azt is, milyen nehéz helyzetbe kerültek a csallóközi vállalkozók is. A koronavírus okozta járvány idején pedig a részletes tájékoztatás mellett, amelyet a DSTV heti adásában és a Dunaszerdahelyi.sk portálon a nap 24 órájában kínál, igyekszik a saját lehetőségeihez mérten a helyi vállalkozóknak is segíteni.

Ezt már olvasta?

Cookies