Back to top

Mi is segíthetünk egy fotó megvásárlásával

Publikálva: 2019, március 11 - 15:33
Március 8-án került sor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban Karaffa Attila Felvidéki szemmel 2019 c. fényképkiállításának a megnyitójára. A kiállításnak jótékony céllal került megrendezésre.
Mi is segíthetünk egy fotó megvásárlásával

Az amatőr fényképész biennálé formájában mutatkozik be általában születésnapján először a hazai közönségnek, majd vándorkiállítás formájában más városokban, helyszíneken is megtekinthető a kiállítása. Ezúttal a dunaszerdahelyi tárlat jótékonysági célt is szolgált, megvásárolhatóak voltak és lesznek a jövőben is a fényképek kicsinyített másai, a befolyt összeget pedig beteg gyerekek támogatására használják fel.

Már a fotókiállításon is lehetősége volt mindenkinek segítenie is, hiszen az A5 és A4 formátumú fényképek megvásárlásával két dunaszerdahelyi családnak is, ahol beteg gyerekek élnek. 

A befolyt pénzösszeget Nagy Tibi és Gajdoschik Evelin részére ajánlja fel az amatőr fényképész.

A kiállítás március végéig megtekinthető a kultúrházban. Aki szeretné támogatni a két gyermeket fényképek megvásárlásával, az megteheti a Bacsák utcai Focus divatház kávézójában. Hétköznap 8:00-18:00, szombaton 8:00-12:00 óra között van nyitva a kávézó, ahol megvásárolhatóak a bekeretezett fotók.

Ezt már olvasta?

Címkék: Karaffa Attila
Cookies