Back to top

Mediawave fesztivál

Publikálva: 2021, október 28 - 09:27
A magyarországi Mediawave fesztivál idén ünnepli 30. évfordulóját, mint ahogy az eddigi években az NFG klub idén is, kihelyezett fesztiválhelyszínként működik majd. Elvezzük ki a hétvége minden percét és ünnepeljük meg azt, hogy együtt vagyunk!
Esemény időpontja: 
Péntek, 2021, október 29 - 20:00
Helyszín: 
NFG

Program:

Péntek
20:00 Kapunyitás
20:30 Epres - Dj Set
21:30 Lanou - koncert

Szombat
17:00 Terulj-terulj asztalkám
21:00 Piotr Damasiewicz - Into the Roots (PL)

Epres - eklektikus világzenecunami bakelittekergetéssel fűszerezve

Lanou - az idei "Öröm a zene" tehetségkutató döntőjének győztese. Zenéjük folk elemekkel tarkított, improvizációban gazdag világzene.

Piotr Damasiewicz - Into the Roots (PL)
A nagyszerű ethno-jazz trió zenéjében megtalálható a lengyel népzene és a marokkói gnawa sivatagi népek zenéje, csipetnyi jazzel és free-jazz trombitával megfűszerezve. Mindez három kiváló lengyel muzsikus tolmácsolásában, akik afrikai sivatagi tanulmányútjaik után Norvégiában hozták össze ezt a projektet. A három muzsikus:
Piotr Damasiewicz - trombita, harmónium
Zbigniew Kozera - bőgő, guimbri
Pawel Szpura – ütőhangszerek.

Sajnos a "covid helyzet" romlása miatt, az esemény az úgynevezett "OTP" besorolást kapja: belépés 48 óránál nem öregebb antigén vagy 72 óránál nem öregebb PCR teszttel, vagy oltási igazolással, vagy igazolással arról, hogy 180 napon belül átesett a covid-19 betegségen lehetséges. A maszk viselése kötelező. Köszönjük!

Megvalósult a Magyar Kormány
támogatásával, a Bethlen Gábor alap segítségével. 

Kevesebb jelenjen meg

Cookies