Back to top

Lépésről lépésre a fejlődés útján

Publikálva: 2016, február 16 - 17:45
Az év elején a Perfects rt. változásokat jelentett be a városi média életében. A tervekről Fónod Zoltánt, a társaság igazgatóját kérdeztük.

„Hónapok óta tartó tervezés és előkészítés előzte meg január 20-át, amikor is elindult a dunaszerdahelyi.sk portál, és a városi lap is új arculatot kapott. Kollégáimmal azon dolgoztunk – és tesszük ezt azóta is nap mint nap –, hogy városunk lakossága és a külső érdeklődők is lássák, valóban a 21. század igényeinek megfelelő média tájékoztatja őket Dunaszerdahely történéseiről. Természetesen az a célunk, hogy a portál és a lap is folyamatosan fejlődjön, minőségi és érdekes tartalmakat szolgáltassunk az olvasóközönségnek.

A DH-ban például több riport és portré kap helyet, de a sport is jóval nagyobb felületen jelenik meg, a dunaszerdahelyi.sk pedig korlátlan lehetőségeket kínál tartalmi szempontból. A hírportál folyamatos feltöltése és a lakosság informálása nem valósítható meg a helyi emberek segítsége nélkül, így arra kérek minden helyi szervezőt, vezetőt, lokálpatriótát, hogy tájékoztassanak bennünket minden városunkban zajló fontos, érdekes vagy közérdekű eseményről, történésről. Az oldalon belül létrehoztunk gazdag programajánló rovatot, közlekedési információkat, városi hivatalok fontos telefonszámait és nyitvatartásaikat, folyamatosan közzétesszük a lakosságot érintő beadványok végső határidejét. Emellett az apróhirdetések menüpont alatti szolgáltatást bárki ingyenesen igénybe veheti. Azt szeretnénk, ha tényleg teljes körű tájékoztatást kapnának a lakosok, s maguk dönthetnék el, hogy milyen médiaterméket választanak Ma már ugyanis ezen az oldalon érheti el az érdeklődő a DSTV új anyagát és az archívumát is. Azt gondoljuk, s ezt a világtrendek is igazolják, hogy a regionális sajtóé a jövő.

A fejlesztési tervek ugyanakkor itt nem állnak meg, hiszen ahogy azt a DH előző számában Horváth Zoltán, a részvénytársaság elnöke is elmondta, a következő állomás a városi televízió műsoridejének kiszélesítése, tartalmának bővítése lesz, de a rendezvényszervezési tevékenység és a helyi rádió beindítása is elképzeléseink között szerepel.”

Ezt már olvasta?

Cookies