Back to top

Könnyebb lesz az orvoshoz történő előjegyzés

Publikálva: 2019, november 6 - 09:59
Nagyszombat megye magyar nyelven is elérhetővé teszi a www.objednatvysetrenie.sk online portált.
Könnyebb lesz az orvoshoz történő előjegyzés

Egy újabb lépésről van szó, ami könnyebbé teszi az orvosunkhoz történő előjegyzést. Amennyiben az egészségügyi szolgáltató kapcsolódik a portálhoz, a páciensek egyszerűbben - magyar nyelven - jegyeztethetik elő a kivizsgálást. Nagyszombat Megye Hivatala egyben találkozót szervez a galántai és dunaszerdahelyi járásban működő orvosokkal, ahol tájékoztatják őket a rendszer működéséről és előnyeiről.

„A portál gyakorlatban történő alkalmazása újabb ösztönzést adhat a rendszer továbbfejlesztéséhez. Ezért is készítettük és indítottuk el a magyar nyelvű mutációját, amivel bizonyára megkönnyítjük az orvosok egy részének és pácienseinek életét főként Nagyszombat megye déli járásaiban,“ mondta Jozef Viskupič, Nagyszombati megyeelnök.
Nagyszombat Megye Hivatala már ez év júniusában elindította az egészségügyi szolgáltatók számára ingyenesen hozzáférhető www.objednatvysetrenie.sk portált, amely segítségével a páciensek a nekik megfelelő időpontra jegyeztethetik elő orvosi kivizsgálásukat. A megye igyekszik fokozatosan minél több orvost bekapcsolni a rendszerbe. Magyar nyelvű elérhetősége bővítheti a használatát a magyar nyelvű járásokban.

TTSK - Nagyszombati Kerületi Önkormányzat 

Ezt már olvasta?

Cookies