Jelenlegi hely

KlikkOut Midsummer PARTY 2019

Publikálva: 2019, július 4 - 10:01 Koncert, zene
A Midsummer Party magazinunk évente egyszer, a nyár közepén jelentkező elektronikus zenei rendezvénye. Stílusilag főleg house zene szól, de megszólalnak a techno mélyebb és vidámabb árnyalatai is.
Esemény időpontja: 
Péntek, 2019, július 26 - 18:00
Helyszín: 
Klikk & Chill Out Bar
Belépő: 
10 / 15 Eur

Helyszíne a dunaszerdahelyi strandon található Klikk & Chill Out Bar, amely idén egy picit más elrendezésben fogadja az érkezőket.
 
Idén július 26-án nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a nyárközépi muri.

Az eddig megszokott színpad helyett most a lemezlovasok leköltöznek a bár mellé, ezzel közelebb kerülnek a közönséghez és családiasabb hangulatban nyomják majd kora estétől késő éjjelig. A magyarországi szcénáról DJ Budait és Chriss Ronsont láthatod és hallhatod, a hazai szupport a Groove X és a PLUSplus dolga lesz.

Egyre csak közeledik a nyárközépi forró, csobbanós, nagy baráti társaságos dunaszerdahelyi partiéjszaka! A megújult termálfürdőben lassan minden készen áll, hogy az idei Midsummer Party egy újabb felejthetetlen zenés élmény legyen mindenkinek!

---Jegyek---

A jegyek elővételben kaphatók július 8-tól 22-ig a dunaszerdahelyi Artica Decor és Missq Dunajská Streda üzletében. 

Az elővételes jegy ára 10 Euró.

Jegyek a helyszínen 15 Euróért lesznek kaphatók.

Korlátolt számban kaphatók VIP jegyek, melyek asztalfoglalási lehetőséget és külön bárpultot biztosítanak. 

A VIP jegyek kizárólag elővételben kaphatók, A VIP jegy ára 30 Euró, 4 fős asztalfogalás esetén ajándék Proseccoval kedvezményesen 100 Euró.