Jelenlegi hely

A karitász és a Tesco jótékonysági gyűjtése

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 9 - 23:14 | Közérdekű
Csütörtöktől egészen szombat estig tart a Szlovák Katolikus Karitász és a Tesco üzletközpont közös jótékonysági gyűjtése.
A karitász és a Tesco jótékonysági gyűjtése

Az üzletközpont bejáratánál találkozhatunk 2017. november 9-11. délelőtt 10:00 és este 20:00 közt a Dunaszerdahelyi Plébániai Karitász önkénteseivel, akiknél az adakozók leadhatják azokat a tartós élelmiszereket, drogériát, higiéniai szereket, amelyeket a rászorulóknak szánnak. Bugár Györgytől, a karitász dunaszerdahelyi irodájának vezetőjétől megtudtuk, hogy az adományozott termékekből egy héten belül vegyes csomagokat állítanak össze, melyeket a közeljövőben át is adnak a rászoruló családoknak. Elsősorban a járás azon 150 családja kap ilyen csomagot, akiket a karitász dunaszerdahelyi irodája egész év folyamán támogat, de a következő egy hétben további 50 családot vonnak be az adományozottak közé.
A jótékonysági szervezet tisztelettel kéri a lakosokat, hogy aki teheti, járuljon hozzá a gyűjtéshez.

Termékek, amiket adományozhatnak:
tartós élelmiszerek: bab, borsó, lencse, rizs, liszt, dara, száraz tészta, instant levesek, halkonzerv, pástétomok, vaj, margarin, kristálycukor, instant kávé, tea, olaj, só, citrompótló, fűszerek
drogéria: mosóporok, mosogató szerek, hulladéktáskák (60 l)
higiéniai szerek: samponok, folyékony szappan, tusfürdő, fogkrém, fogkefe, női intim betét, papír zsebkendő, toalett papír.