Back to top

Jubiláns nyugdíjasokat köszöntöttek

Publikálva: 2016, november 25 - 17:27
A nyugdíjasklub 60–85 év közötti jubilánsait köszöntötték november 23-án – az eseményen az önkormányzat részéről A. Szabó László alpolgármester és Karaffa Attila képviselő kedveskedett apró figyelmességgel az ünnepelteknek.

Lepi Mária, a Dunaszerdahelyi Nyugdíjasklub vezetője nyitotta meg a jubilánsaikat ünneplő kubtalálkozójukat, majd a szlovák gimnázium tanulói lepték meg apró ajándékokkal a kerek életévfordulóikra emlékező hölgyeket és urakat.

„A köszönet és az elismerés szavait kell Önöknek tolmácsoljam” – kezdte köszöntőjét A. Szabó László alpolgármester – „mindazért a munkárt, amit közösségünk érdekében tettek, tesznek. Úgy érzem, erkölcsi kötelességünk kifejezni ezért is a hálánkat mindazon szépkorúaknak, akik a haja lehet, hogy ezüst, de a szíve, meggyőződésem, még mindig arany” – mondta, majd Pál apostol Szeretethimnuszából idézett, rámutatva, hogy egymás szeretete, tisztelete tesz mindannyiunkat teljes emberré.

Karaffa Attila képviselő a folytatásban az örömét fejezte ki. „Mindig nagy az öröm a szívemben, amikor önök között lehetek, hiszen annyi vidámságot, örömet, kedvességet látok a szemeikben, hogy magam is mindig boldog, jó érzéssel távozok. Ezt az örömet a mi megbecsülésünk, köszönetünk is tetézze!”

Végül a jubilánsok számára ajándékot és virágot adtak át.

Ezt már olvasta?

Cookies