Jelenlegi hely

Jövő pénteken kezdik árusítani Szlovákiában a jegyeket a szlovák-magyar rangadóra!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, február 8 - 10:11 | Sport
A héten sokan szomorúan tapasztalták, hogy a március 21-i Nagyszombatban sorra kerülő Szlovákia-Magyarország EB-selejtezőre a vendégszektorba szóló kétezer jegy pillanatok alatt elfogyott az MLSZ oldalán, így hiába vártak órákat a számítógép előtt, jegyek nélkül maradtak.
Jövő pénteken kezdik árusítani Szlovákiában a jegyeket a szlovák-magyar rangadóra!

Többen azt írták a szövetség közösségi oldalán, hogy a drágább, közel 10 ezer forintos jegyeket nem is lehetett vásárolni és az értékesítést biztosító oldal folyamatosan lefagyott.

A szlovák szövetség február 15-én kezdi a jegyek értékesítést a hazai szektorba, méghozzá 12 órától. Közvetlenül az értékesítés megkezdése előtt pontosítja a vásárlás szabályait, például, hogy egy személy mennyi belépőt vásárolhat.  A mérkőzés kockázatos besorolást kapott, tehát különleges rendőri figyelmet kap majd, de az is előrelátható, hogy a hazai szektroba is megpróbálnak jegyet venni a magyar rajongók.

A Szlovák Labdarúgó-Szövetség egyébként két árkategóriát állapított meg, az olcsóbb jegyek 22 euróba, míg a drágabbak 32 euróba kerülnek majd.