Back to top

Ingyen olvasójegyet és tagságot kinálnak

Publikálva: 2020, szeptember 25 - 08:58
A Csallóközi Könyvtár a Totyogó és Ringató klubot látogató kisgyerek felnőtt kísérőjének ingyen olvasójegyet és tagságot kinál, Kedvezményes ajánlatuk érvényesíthető még egy felnőtt személyre, akit magukkal hoznak a könyvtárba (lehet az családtag vagy barát).
Ingyen olvasójegyet és tagságot kinálnak

Ez a személy az olvasójegyet és az éves tagságot 4 eurós összegért kapja meg. A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ emeletén található könyvtár a gyerekek számára számos mesekönyvet és ismeretterjesztő irodalmat kínál, emellett játszósarokba invitálják őket, míg szüleiket gyermeknevelési és más szakirodalom, szórakoztató szépirodalom várja.

Óvodás és iskolás gyerekeknek a Cicusok olvasói klub tagságukat ajánlják, e programukban az állandó és szorgalmas kis olvansóik „zsákbamacska meglepetésben” részesülnek.

A kedvezmény 2020. december 19-ig érvényes.

___________________

Kedves szülők, nagyszülők!

Tudják, hogy...

  • ha gyermekeik képességeit akarják fejleszteni, akkor a legegyszerűbb dolog, amit tehetnek, ha rendszeresen olvasnak nekik, és az olvasás szeretetére nevelik őket?
  • a meseolvasás egyébként is elengedhetetlen része a gyermeknevelésnek, és nem csupán arra szolgál, hogy lenyugtassa, álomba ringassa a gyermekeket, hanem fontos a fantáziájuk, beszédkészségük és társas kapcsolataik fejlesztésében is?
  • már nap tizenöt perc meseolvasás két év előnyt jelent kortársaihoz kepest?
  • az olvasás csökkenti a stresszt és a szorongást?
  • az elalvás előtti olvasás ellazítja a testet, és utána jobban esik a pihenés?

Ezt már olvasta?

Cookies