Jelenlegi hely

Holnap még nyitva a Thermalpark – csütörtöktől azonban bezárnak

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, október 13 - 20:00 | Hírek
Már csak holnap, szerdán tudja fogadni a vendégeket a dunaszerdahelyi Thermalpark, ugyanis csütörtöktől, a járvány miatti intézkedések okán, meghatározatlan időre ők is „le kell húzzák a rolót”.
Holnap még nyitva a Thermalpark – csütörtöktől azonban bezárnak

„Kedves vendégeink,

a kormány október 15-től olyan szigorításokat vezet be, melyek miatt a fürdők csütörtöktől zárva lesznek.”

– jelzi a Thermálpark a közösségi hálón. 

Ellenben még holnap, azaz szerdán lehetősége van az érdeklődőknek kiélvezni a fürdő szolgáltatásait. A medencék csütörtökön 9–20 óra, míg a szaunavilág 13.30–20.30 között várják a vendégeket.

Csütörtöktől több lehetőséget is kínálnak webshopjukban, amiról már itt írtunk.

Az idei koronavírus-járvány súlytotta esztendőben komoly veszteséget elszenvedő fürdő korábbi, a kormányt célzó figyelemfelkeltő akciója a szlovákiai akvaparkokban és fürdőkben kialakult riasztó helyzetre akarja felhívni a kormány, illetve Igor Matovič miniszterelnök figyelmét azzal a képeslappal, amelyet a fürdők, valamint vendégeik juttatnak el a kormányfőhöz.

A 27 tagú Szlovák Akvaparkok, Fürdők és Uszodák Szövetségének elnöke, Somogyi Gábor fürdőigazgató elmondása szerint ugyanis

a „március óta eltelt jó néhány hónapban sem sikerült eljutnunk oda, hogy konkrét, érdemi elképzelés jelenjen meg arról, miképp tudnák segíteni az idegenforgalom kulcsszereplőit.”

(na)

Címkék: Thermalpark