Jelenlegi hely

Thermalpark

A fürdő fejlesztése új kihívásokkal

2019.05.17

Az elmúlt években tapasztalható fejlődés a 2018-as évben is tovább erősödött a dunaszerdahelyi Thermalparkban - derült ki a részvénytársaság közgyűlése után tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.

Törődjünk az egészségünkkel

2019.04.01

A dunaszerdahelyi Thermalparkba miért is jár az ember fia és lánya? Úszni, pihenni a kellemes környezetbe, ugyanakkor bizonyára sokan ismerik a masszázsközpontot, vagy éppen a szaunavilágot is. És arról tudtak, hogy rehabilitációs központ is működik a...

Előre menekülünk, ezért folyamatosan fejlesztünk

2018.11.06

A dunaszerdahelyi Thermalpark városunk egyik, a bővebb régióban is ismert és látogatott üdülőközpontja. Az utóbbi években egyre nő látogatottsága, ennek köszönhetően pedig bevételei is. Somogyi Gábortól, a Thermalpark igazgatójától érdeklődtünk a siker...

Tovább nőtt a fürdőlátogatók száma

2018.05.25

Csütörtökön sajtótájékoztató keretén belül tájékoztattak a dunaszerdahelyi Thermalpark DS Rt. gazdasági eredményeiről. Hájos Zoltán polgármester és Somogyi Gábor fürdőigazgató az idei terveket is felvázolta.

Műsorkavalkád a Thermalparkban

2017.08.31

Sport- és hajómodell-bemutató, countryzene és fiatal tehetségek szórakoztatták augusztus utolsó hétvégéjén a dunaszerdahelyi Thermalpark közönségét.

Táncos nyitány a fürdőben

2017.07.10

Ahogy az már évek óta szokás, a dunaszerdahelyi Thermalparkban a nyári szünidő hétvégéin kulturális programok szórakoztatják a fürdő közönségét.

Oldalak