Back to top

Hétvégi programok egy helyen

Publikálva: 2023, március 31 - 09:04
Előadás, koncert, vásár, színház - széles skálán mozognak a hétvége programjai, több zsánerből választhatnak a kikapcsolódni vágyók.
Hétvégi programok egy helyen

Pénteken, március utolsó napján a Remény katolikus hetilap és a Dunaszerdahelyi Felsőoktatási Központ – Academia Prima hívja szeretettel az érdeklődőket a Dunaszerdahelyi Felsőoktatási Központ dísztermébe „Segíteni mindig jó” című beszélgetőestjére. Március 31-én 17.00 órától dr. Beer Miklós nyugalmazott váci megyés püspök lesz az est vendége.

Szombaton a Sikabonyi Közösségi Házban tölhetnek el egy pénztársabarát délelőttöt. Reggel 9 és délután 2 óra között környezettudatos gardrób vásáron nézhetnek körül, vásárolhatnak.

A Bohemian Betyars nem tréfál! Aki szereti a speed-folk-freak-punkos hangzást, ki ne hagyja a Soul Hunterben április 1-jén 21.30-kor kezdődő koncertjüket. Érdemes korábban érkezni, mert jegyek csak a helyszínen vásárolhatók!

Ivan Stodola: Tea a szenátor úrnál színdarabja a “felfelé nyalás - lefelé taposás” vígjátéka, melyet 1931 óta töretlen sikerrel játszanak színházak. Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek VMK-ban vasárnap, április 2-án 19.00 órától láthatják a színházkedvelők. Jegyek online vásárolhatók.

Közösségi programot szervez? Tudassa velünk is (press [at] perfects.sk), hogy Programajánlónkon keresztül még több érdeklődő értesüljön róla!

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies