Back to top

Bohemian Betyars

Publikálva: 2023, február 27 - 19:09
Április 1-én nem tréfálunk, hanem a tavaszi madárcsicsergés kíséretében érkezünk Dunaszerdahelyre, ahol hatalmas, őrjöngő muzsikálással fogjuk megtölteni a Soul Huntert!
Esemény időpontja: 
Szombat, 2023, április 1 - 21:30
Helyszín: 
Soul Hunter Music Club
Belépő: 
van

Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás. A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával. A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír. Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.
Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.
Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

Klipek, infók, újdonságok 

Legújabb videóklippünk:
https://www.youtube.com/watch?v=-1ky-5EejUY

Legfrissebb muzsikánk:
https://www.youtube.com/watch?v=LBVLy72L_EI

Webshop:
https://bohemianbetyars.unas.hu/

Kövess minket!
http://facebook.com/bohemianbetyars
http://instagram.com/bohemianbetyars
https://www.tiktok.com/@bohemianbetyars

Cookies