Jelenlegi hely

Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

Értesítés

2020.11.13

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ ezúton tájékoztatja a látogatókat, hogy november 16-án, hétfőn zárva lesznek.

Leálltak a rendezvények Csaplárban is

2020.10.06

A napokban bevezetett szigorú járványügyi intézkedések, köztük az 50 főben limitált kulturális rendezvények eleve ellehetetlenítik a korábban meghirdetett színházi esteket, koncerteket és előadásokat a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban is,...

Két este, két koncert

2020.07.29

A hétvége közeledtével ne feledjük, csütörtökön és pénteken este is zenés élmény várja a kedves közönséget a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtt.

Pótolták a gyereknapot - Videóval

2020.07.27

A Ma7.sk portál is foglalkozott a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ múlt hétvégi családi napjával, a médiacsalád stábja az eseményen forgatott.

Hosszú szünet után újra színház

2020.07.21

A Magyarock Dalszínház Meseautó című musicalje hosszú kihagyás után az első igazi színházi élményt kínálja a közönségnek. Az előadást a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ szervezi, helyszíne pedig a dunaszerdahelyi műjégpálya lesz, július 28-án.

Körvonalazódik a nyári kulturális program

2020.06.24

Teltházas programmal - ami ugyan jelenleg foghíjas széksorokat jelentett - felpörgött a kulturális élet a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Mit várhatunk a közeljövőben? - tettük fel a kérdést Takács Tímeának, a központ igazgatójának.

Férfipéldakép kerestetik!

2020.04.24

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ idén először, hagyományteremtés céljából meghirdeti a CSILLAGÖSVÉNY PÉLDAKÉP DÍJ (továbbiakban Díj) elismerést azon férfi és fiú személyek részére, akik komoly érdemet és kimagasló elismerést szereztek munkájukkal...

A Csaplár és csapata a szívügyem

2020.01.30

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ új igazgatója, a 2019. december 2-án beiktatott Takács Tímea nyilatkozott a mögötte álló rövid időszakról a Dunaszerdahelyi Hírnöknek.

Klímaberendezéssel szerelték fel a kultúrház színháztermét

2019.07.16

Új és modern légtechnikai rendszert építettek ki a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. A klímaberendezés hiányát leginkább a színházteremben érzékelte a közönség. A klíma beszerelése ezért már elengedhetetlen volt. A művelődési központ eddigi...

Oldalak