Jelenlegi hely

Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

Körvonalazódik a nyári kulturális program

2020.06.24

Teltházas programmal - ami ugyan jelenleg foghíjas széksorokat jelentett - felpörgött a kulturális élet a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Mit várhatunk a közeljövőben? - tettük fel a kérdést Takács Tímeának, a központ igazgatójának.

Férfipéldakép kerestetik!

2020.04.24

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ idén először, hagyományteremtés céljából meghirdeti a CSILLAGÖSVÉNY PÉLDAKÉP DÍJ (továbbiakban Díj) elismerést azon férfi és fiú személyek részére, akik komoly érdemet és kimagasló elismerést szereztek munkájukkal...

A Csaplár és csapata a szívügyem

2020.01.30

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ új igazgatója, a 2019. december 2-án beiktatott Takács Tímea nyilatkozott a mögötte álló rövid időszakról a Dunaszerdahelyi Hírnöknek.

Klímaberendezéssel szerelték fel a kultúrház színháztermét

2019.07.16

Új és modern légtechnikai rendszert építettek ki a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. A klímaberendezés hiányát leginkább a színházteremben érzékelte a közönség. A klíma beszerelése ezért már elengedhetetlen volt. A művelődési központ eddigi...

Jó dolog a futás és hasznos

2017.12.09

A futósérülésekről tartott Dr. Kovács Gellért, budapesti sportorvos, oszteopát orvos közel két órás előadást a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

Fergeteges vigalom Márton napján

2017.11.12

Rendkívül gazdag kulturális program, kellemes, finom borok és „libalakoma-ízelítő” várta szombaton a kikapcsolódásra vágyó családokat a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban a Márton-napi vigalom című rendezvényén.

Kultúrával az akadályok ellen

2017.10.20

Egész napos rendezvényre hívta ma a dunaszerdahelyi Velő Polgári Társulás a városunk lakóit a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központba, a már 12 éve megálmodott Kultúrával az akadályok ellen program keretén belül.

Váltson színházi bérletet!

2017.09.19

Szíves figyelmükbe ajánljuk a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ 2017/2018-as színházi évadra meghirdetett bérletes előadásait.

Oldalak