Jelenlegi hely

Hétvége a Cinemaxban (május 19-20.)

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, május 18 - 06:25 | Színes
Két újdonság van a hétvégén magyar szinkronnal vetített filmek közt: egy akciófilm és egy akció-vígjáték.

Deadpool 2 - amerikai akció-vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 19. (szombat) 15:50, 20:50 (2D); 2018. május 20. (vasárnap) 18:20 (2D).

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

Szereplők: Wade / Deadpool (Ryan Reynolds), Vanessa (Morena Baccarin), Nathan Summers / Kábel (Josh Brolin), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Dopinder (Karan Soni).

Taxi5 - francia akciófilm
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 19. (szombat) 20:30 (2D).

A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is.

Szereplők: Franck Gastambide, Salvatore Esposito, Samia (Sabrina Ouazani), Gibert felügyelő (Bernard Farcy).

Szűzőrség (Blockers) - amerikai vígjáték
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 19. (szombat) 18:00 (2D).

Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására. Leslie Mann, Ike Barinholtz és John Cena alkotják a szűzvédelmi triót Kay Cannon, a Tökéletes hang sorozat egyik írójának rendezői debütálásában.

Szereplők: Lisa (Leslie Mann), Mitchell (John Cena), Hunter (Ike Barinholtz).

Éjjeli napfény (Midnight Sun) - amerikai romantikus dráma
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 19. (szombat) 18:30 (2D).

A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak.
Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét...

Szereplők: Katie (Bella Thorne), Charlie (Patrick Schwarzenegger), Jack (Rob Riggle), Morgan (Quinn Shephard).

Hang nélkül (A Quiet Place) - amerikai thriller
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 20. (vasárnap) 20:10 (2D).

Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért... és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére...

Szereplők: Evelyn Abbott (Emily Blunt), Lee Abbott (John Krasinski), Marcus Abbott (Noah Jupe), Regan Abbott (Millicent Simmonds).

Jönnek a kacsák (Duck Duck Goose) - amerikai-kínai animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 19. (szombat) 13:50 (2D).

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

Sherlock Gnomes (Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes) - amerikai-angol családi animációs film
Magyar szinkronnal vetítik: 2018. május 20. (vasárnap) 13:20 (2D).

A GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra. Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el Londonszerte.
Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek és kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, csak egy törpe van, akihez fordulhatnak... SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik segédjével, Watsonnal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát...

Címkék: Cinemax