Back to top

Három ózongenerátor is fertőtlenít a Vámbéry Ármin Alapiskolában

Publikálva: 2020, október 15 - 10:59
A Vámbéry alapiskola már három ózonos fertőtlenítése alkalmas ózongenerátort is alkalmaz tantermeinek rendszeres fertőtlenítésére.
Három ózongenerátor is fertőtlenít a Vámbéry Ármin Alapiskolában

„Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy milyen fontos a prevenció, a betegségek kialakulásának megelőzése. Szeptemberben iskolánk osztályainak falára felkerült negyven kéztörlő adagoló, amelyet a szülői szövetség és az iskola közösen vásárolt, hogy a tanulók figyelmét ismételten felhívja a kézmosás fontosságára.

A tantermek fertőtlenítésére rendelkezünk 3 ózongenerátorral, amely segítségével komplett helyiségeket sterilizálhatunk, csírátlaníthatunk vegyszeres permetezés nélkül, megtisztítva azt a baktériumoktól, vírusoktól, penészgombától 32 perc alatt.

Október 10-én, szombaton egy fertőtlenítést végző cég elvégezte az iskola teljes és alapos fertőtlenítését, amelynek hatása három hétig tart.

A tanév kezdetétől intenzívebben és gyakrabban fertőtlenítik a takarítónők a kilincseket, a közös helyiségeket és osztálytermeket, ezzel is megelőzve a baktériumok, vírusok terjedését az épület falain belül.

Vigyázunk magunkra és vigyázunk egymásra, így diákjaink a tanítási-tanulási folyamat részeként tudatosítják a megelőzés fontosságát, megtanulják a preventív módszerek alkalmazását” – olvasható az alapiskola honlapján megjelent közleményükben.

Ezt már olvasta?

Cookies