Back to top

Harmincegyedszer báloztak

Publikálva: 2016, február 2 - 16:10
A Vámbéry Ármin Alapiskolában szombat este rendezték meg a XXXI.Farsangi Szülői Bált.

Masszi János, az oktatási intézmény igazgatója kérdésünkre elárulta, fantasztikus hangulat, finom ételek és a jó zene megfelelő feltételt teremtettek a bál lebonyolításához, amelyen közel 180-an vettek részt.

„Iskolánk együttműködése a szülői közösséggel évek óta példaértékű. Két nagy eseményt szoktunk közösen szervezni minden évben, az egyik a hagyományos szülői bál, a másik a gyermeknap kapcsán szervezett családi szombat. E két rendezvény jótékonysági jellegű, mivel az adományozott bevételt a szülői szövetség vezetősége az iskola és eszközállományának fejlesztésére fordítja.”

Az igazgatótól továbbá megtudtuk, most is nagyon pozitív volt a szülői fogadtatás. Kezd szokássá válni, hogy osztályokat asztalok képviselik a bálban.

Horváth Zoltán, az iskola mellett működő Szülői Szövetség elnöke továbbá kiemelte, hogy a bálon jótékonysági árverést szerveztek a BL-győztes Győri AUDI ETO női kéziladacsapat játékosai által aláírt mezért, illetve a DAC futballcsapat hasonló mezéért, amelyet ugyancsak aláírtak a játékosok. Utóbbit Végh Tibor, a DAC elnöke, előbbit pedig a szövetség elnöke ajánlotta fel. Mint megtudtuk, a bevételből Gál Tamás, az elmúlt évben a legrangosabb hazai színházi díjjal kitüntetett művész iskolában megvalósuló előadását szeretnék támogatni, összekötve ezzel a sportot és a kultúrát, így is egyfajta értéket teremtve a gyerekeknek.

„Nagyon sok értékes tomboladíj került kisorsolásra, a fődíj egy római hétvége volt az Exit Travel felajánlásával, de minden egyes tombolához hozzájáruló támogatónak ezúton szeretném kifejezni köszönetemet. Mondhatni, a bál sikere egy példaértékű összefogás eredménye, amiben a diákoktól a tanári karon, iskola technikai személyzetén, szülőkön, támogatókon keresztül mindenki önzetlen segíteni akarásról tett tanúbizonyságot.”

Ezt már olvasta?

Cookies