Back to top

Élvezetes tábort zárt a Rumba floorball klub

Publikálva: 2022, július 31 - 09:17
Pénteken ért véget a Rumba floorball klub első nyári tábora, melyen 20 diák és 5 vezető vette részt. A foglalkozások helyszínei: a Dunaszerdahelyi városi sportcsarnok, a Vámbéry alapiskola tornatermei és sportpályája, a városi termálfürdő, a dióspatonyi Slovakiaring területe, a Kis Kárpátok (Pozsony) valamint a Kis Duna (Tallós, Eperjes) voltak.
Élvezetes tábort zárt a Rumba floorball klub

A sportágak, amelyet gyakorolhattak a tábor résztvevői: természetesen a floorball, továbbá gokartozás, evezés, kosárlabda, futball, homokröplabda, frizbi, vízilabda, úszás, asztalitenisz, minikézilabda. Evezőtúra a Tallósi malomtól Eperjesre, Dióspatonyban a Slovakiaringen gokartozás, Túra a Kis Kárpátokban a Kamzíkra onnan a Vaskutacskára, libegő majd vissza.

Három délelőtt és egy délután a sportcsarnokban főleg a floorballt csiszolgattuk, kiegészítőnek kosárlabdából és frizbiből kaptak kóstolót a gyerekek. Kétszer a termálfürdőben hódoltunk a további sportoknak: homokröplabda, vízilabda, úszás és persze egy kis lazítás is a termálvízben. A termálfürdői tavon felállított ugráló és csúszóvár kihívásai szinte hihetetlen módon beindították a gyerekeket. Élményszámba ment még nézni is őket. Sok sportággal találkoztak, ismerkedtek meg a gyerekek számtalan élményhez jutottak ezeken keresztül.

A projekt Dunaszerdahely város pénzügyi hozzájárulásával valósulhatott meg.

A történtekről élményekről tanúskodnak a fotók, amiket közben készítettünk – írta a tábor szervezője, Kálmán Miklós.

Szöveg és kép: Rumba floorball klub, Kálmán Miklós, szervező

Ezt már olvasta?

Címkék: floorball
Cookies