Back to top

Életmentő Bálint-nap

Publikálva: 2018, február 11 - 15:59
Az idén is sikeresnek mondható a MAX üzletközpontban megrendezett Bálint-napi vércsepp nevű akció.

A Szlovák Vöröskereszt dunaszerdahelyi irodájának vezetőjétől, Nagy Dagmartól megtudtuk, hogy több mint 130-an jöttek vért adni, akik közül 18 személy volt az első véradó, heten pedig a mostani nemes cselekedetükkel jogosultakká váltak valamilyen Vöröskeresztes éremre. Sajnos időszűke miatt a transzfúziós állomás munkatársai nem tudtak 90 véradónál többet fogadni.

Aki most nem jutott be, de a jövőben szeretne embertársain véradóként segíteni, annak azt javasolták a Vöröskereszt önkéntesei, hogy minden kedden és szerdán 7:20-11:00 óra közt megteheti a dunaszerdahelyi kórházban, ahol fogadják őket a Nemzeti Transzfúziós Szolgálat munkatársai.

Ferenci Ildikótól, a MAX üzletközpont marketingmenedzserétől pedig megtudtuk, hogy minden olyan személynek, aki sikeresen adott vért, kis ajándékcsomaggal kedveskedtek, benne az üzletközpontban található boltokban érvényes kedvezményekre jogosító utalványokkal, valamint frissítővel. Aki ráadásul kitöltötte, majd az előcsarnokban található gyűjtőedénybe dobta az üzletközpont szelvényét, sorsoláson vesz részt, amellyel két fő részére szóló wellnessutalványt nyerhet.

További felvételeket találnak Képgalériánkban.

Ezt már olvasta?

Cookies