Back to top

Dunaszerdahelyre látogat Böjte Csaba atya

Publikálva: 2024, január 11 - 14:20
Semmiből a végtelen felé címmel tart előadást Böjte Csaba ferences szerzetes a Mathias Corvinus Collégium (MCC) szervezésében Dunaszerdahelyen. Az ingyenes esemény január 19-én 17.30-kor a Csallóközi Múzeumban valósul meg.
Dunaszerdahelyre látogat Böjte Csaba atya

„Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy az egyik legkiválóbb magyar emberrel indul az MCC Felvidék 2024-es rendezvénysorozata. Január 19-én, pénteken, Böjte Csaba atyát láthatjuk vendégül Dunaszerdahelyen” – írja a felvidéki MCC közösségi felületén. 

Mint jelzik, az előzetesen is nagy érdeklődésre való tekintettel ezúttal nem az MCC dunaszerdahelyi központjában, hanem a Csallóközi Múzeum kiállítócsarnokában Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban szervezik meg a programot, amely ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni pedig ide kattintva lehetséges. 

„A ferences rendi szerzetes gyermekmentő tevékenységével egy nemzet elismerését vívta ki az elmúlt évtizedekben, hiszen Déváról indult programja előbb mozgalommá, majd fogalommá nőtte ki magát a Kárpát-medencében. Csaba atya gondolatai, mély hitéből fakadó tanácsai töredezett, zilált világunkban nem is lehetnének aktuálisabbak! Épp ezért óriási megtiszteltetés, hogy a dunaszerdahelyi közönség számára a Mathias Corvinus Collegium teheti ezeket elérhetővé és átélhetővé” – fogalmaznak az esemény meghívójában.

(dszi)

Ezt már olvasta?

Címkék: MCC Felvidék
Cookies