Back to top

Decembertől rövidített nyitvatartás a Municipal gyűjtőudvarán

Publikálva: 2020, december 2 - 06:25
Aki a közeljövőben szeretne kiszállítani bárminemű hulladékot a Municipal gyűjtőudvarára, jó, ha tudja, hogy annak nyitvatartási ideje decembertől februárig módosul.
Decembertől rövidített nyitvatartás a Municipal gyűjtőudvarán

A héten, egészen december 3-ig még zajlik a zöldhulladék tervszerű elszállítása, ám utána, a tavaszi újraindításig is van arra lehetőség, hogy megszabaduljunk a feleslegessé vált hulladéktól.

A dunaszerdahelyi állandó, vagy átmeneti lakhellyel rendelkező lakosok ugyanis díjmentesen helyezhetnek el hulladékot a Municipal Pozsonyi úti gyűjtőudvarán. Amennyiben megszabadulna a nagyméretű hulladéktól (kárpitozott bútor, matrac, szőnyeg), nagyméretű fahulladéktól (raklap, deszka, furnérlap), kemény műanyagtól (rekesz, láda, kerti bútor, kanalizációs vezeték), autógumitól, kerti zöldhulladéktól, arra heti három alkalommal van lehetősége.

A decembertől februárig érvényes nyitvatartási rend szerint a kukákba el nem helyezhető hulladékot hétfőn és csütörtökön 12.00 - 16.00 óra, valamint szombaton 8.00 - 14.00 óra közt szállíthatják ki a Pozsonyi úti telephelyre.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Címkék: Municipal
Cookies