Jelenlegi hely

DAC U8: irány a Szlovákia-Csehország válogatott meccs!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, október 10 - 16:09 | DAC-IFI
A legkisebbeknél még csak alig kezdődött meg az új idény, de már három tornát is megnyert a DAC U8!
DAC U8: irány a Szlovákia-Csehország válogatott meccs!

A két hónapja tartó felkészülés során - egyéb mérkőzések mellett - három rangos focitornán szerepelt a DAC U8-as csapata (2011-ben vagy később születettek), és mindhármon az első helyen végzett!

A gútai Gőgh Kálmán Emléktornán olyan nagymúltú klubok képviselték magukat több korosztályban is, mint a pozsonyi Slovan, az AS Trenčín vagy az Újpesti TE, a gyirmóti Majlinger Kupán pedig főleg a Győr környéki települések.

Az elmúlt hétvégén Stomfán (Stupava) járt a gárda, ahol 16-csapatos tornán vett részt. A Spartak Trnava, a Slovan Levice és az FK Brezová csapatain kívül elsősorban pozsonyi, illetve Pozsony környéki klubok neveztek erre a megmérettetésre. Röviddel a torna előtt különös felajánlással álltak elő a szervezők és a Szlovák Labdarúgó-szövetség képviselői: a győztes csapat szereplői játékoskivezetők lehetnek az október 13-i Szlovákia-Csehország Nemzetek Ligája válogatott mérkőzésen Nagyszombatban!

A csapatunk nem a legerősebb összeállításban szerepelt a tornán, mégis sikerült mind a hat meccsét megnyernie, igy testközelből láthatják szombaton a válogatott játékosokat és azok mérkőzését!

Az október hátralévő hétvégéin felkészülési találkozók sorozatán veszünk részt Rétén (Reca), október 21-én pedig erdélyi csapatokat fogadunk az Akadémiánkon.

A csapat eredményei:

GŐGH KÁLMÁN EMLÉKTORNA, Gúta:

DAC-GOOAL Academy Kolárovo A 6:1

DAC-FKM Nové Zámky 7:0

DAC-GOOAL Academy Kolárovo B 13:0

DAC-Újpesti Torna Egylet 2:0

DAC-MFK Topvar Topoľčany 5:2

MAJLINGER KUPA, Gyirmót:

DAC-Nyúl 1:2

DAC-Ménfőcsanak 3:0

DAC-Csorna 7:0

DAC-Gyirmót B 5:1

DAC-Gyirmót A 4:1

A torna legjobb játékosa: Vas Benett

U8 CUP STUPAVA, Stomfa:

DAC-FK Rača 2:1

DAC-MŠKI U9 5:1

DAC-ŠTK Šamorín 6:2

DAC-DSC Orechová Potôň 6:1

DAC-Petržalka 4:1

DAC-MŠK Senec 6:1 

A keret: Anda Márk, Andrássy Ákos, Berkeš Šimon, Bober Oliver, Botló Olivér, Edmár Levente, Elek Alex, Gaál Norbert, Gaál Roland, Ivicze Gergő, Jakóczi Noel, Kiss Dénes, Kósa Benett Márk, Kukucs Dávid, Lipták Kristóf, Mitlik Alex, Németh Dániel, Németh Levente, Púchovský Dávid, Szemes Márk, Šárközi Szabolcs, Vas Benett. Edzők: Bögi Ferenc és Németh Krisztián

Forrás: fcdac.sk