Jelenlegi hely

Villa Rosa

Különleges péntek esték a Villa Rosaban

2020.07.06

Nálunk minden héten történik valami. A Villa Rosa étterem ismét teljes gőzzel, friss lendülettel várja visszatérő és először idelátogató vendégeit a hét minden napján.

Hamarosan a Villa Rosa teraszán

2020.05.06

Hamarosan elérkezik a pillanat, amikor a Villa Rosa étterem megnyithatja kapuit. Május 19-től teraszunk és kerthelységünk újra fogadja majd a vendégeket.

A Villa Rosa ezekben a nehéz hetekben is összetart

2020.04.21

A Villa Rosa ezekben a nehéz hetekben is összetart. Konyhánk szinte úgy pörög, mint rég, miközben felszolgálóink futárként járják a város utcáit és mosolyt, forró ebédet, vacsorát visznek vendégeinknek.

Német est a Villa Rosaban

2019.07.24

A DAC edzői főztek tegnap este a vendégeknek a Villa Rosa-ban. És ahol ott van Peter Hyballa, ott nem hiányzik a jókedv. Reméljük, a görögökre is kifőztek valami tervet!

Videó: Senki sem érezte magát csehül!

2019.05.08

Cseh-est a Villa Rosában. Martin Jedlička, aki kitanult szakács, és edzője, Martin Raška ezúttal otthon hagyták a kapuskesztyűt, és egy emlékezetes főzést rendeztek a Villa Rosa panzióban, ahova egyre nagyobb tömegeket vonzanak a DAC-keddek!

Csallóköz legjobb ételeit csodálhatták

2018.09.11

A Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola szakács tanulói szaktanárukkal lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek a Kukkonia Polgári Társulás által szervezett Csallóköz legjobb étele elnevezésű gasztronómiai versennyel egybekötött séfek...

Az étterem lelke a szakács

2018.02.26

Február fontos hónap volt az ismert csallóközi séf, Bindics Imre életében. A magyarországi Bocuse d'Or Akadémia jóvoltából több megtisztelő meghívásnak tett eleget a Villa Rosa étterem, a Hotel Amade Château, valamint a MOL Aréna executive chefje.

A borestek is folytatódnak

2017.10.06

Idén harmadszor hódította el az év tematikus éttermének járó díjat a Gurman Awardon a Villa Rosa, amelyben továbbra is igyekeznek az így is magasszintű szolgáltatásaikat még tovább fejleszteni.

Dunaszerdahelyről a gasztroshow-ba

2017.09.07

A dunaszerdahelyi Villa Rosaban dolgozó Tatai Róbert az egyik versenyzője a magyarországi TV2-es adón futó népszerű gasztroshow-nak, amely a Séfek Séfe címet kapta.

Oldalak