Back to top

Hamarosan a Villa Rosa teraszán

Publikálva: 2020, május 6 - 11:50
Hamarosan elérkezik a pillanat, amikor a Villa Rosa étterem megnyithatja kapuit. Május 19-től teraszunk és kerthelységünk újra fogadja majd a vendégeket.
Hamarosan a Villa Rosa teraszán

A kényszerpihenő napjait kihasználtuk, hogy felújítsuk az éttermet, elvégezzünk néhány régóta tervezett munkálatot. A személyzetünk fáradhatatlanul dolgozik, hogy az újranyitásra minden apró részlet a helyére kerüljön. 

Séfünk Bindics Imre csapatával egy igazán izgalmas étlap összeállításán munkálkodik, melynek ízeit az hangulatos teraszunkon, kertünk rózsái közt, de akár az otthonában is élvezheti. Hiszen továbbra is igyekszünk a vendégeink napjait megkönnyíteni és szebbé varázsolni egy-egy Villa Rosa étellel, amit házhoz szállítunk 

Az új étlap mellett, vendégeink válogathatnak napi ajánlatunkból is, amellyel minden nap a legfrisseb szezonális alapanyagokat igyekszünk az asztalra csempészni. 

A nagy közönségkedvencet a sült csülköt továbbra is elérhetővé tesszük minden hétvégén. A kívül ropogós belül omlós finomságot helyben sütött kenyérrel és házi savanyúsággal kiegészítve varázsoljuk megrendelőink asztalára. 

Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a bizotnásgra és az óvintézkedések betartására. . Rendszeresen teszteljük alkalmazottainkat. A teraszunkat az előírásoknak megfelelően rendezzük át, rendszeresen fertőtlenítjük a tereket, felületeket. 

Jövő hét keddtől újult erővel, megszépített terekkel és a megszokott regionális finomságokkal várjuk vendégeinket. 

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: Villa Rosa