Back to top

A Villa Rosa ezekben a nehéz hetekben is összetart

Publikálva: 2020, április 21 - 09:48
A Villa Rosa ezekben a nehéz hetekben is összetart. Konyhánk szinte úgy pörög, mint rég, miközben felszolgálóink futárként járják a város utcáit és mosolyt, forró ebédet, vacsorát visznek vendégeinknek.
A Villa Rosa ezekben a nehéz hetekben is összetart

Szakácsain egy része azon dolgozik, hogy a Villa Rosa jól ismert ízeit varázsolja az otthonokba, Naponta megújuló ajánlatunkban szerepelnek olyan kedvencek mint a Villa Rosa krémes, képviselőfánk, steak, marhapofa, házi lepények, lángos, de rendelhető bográcsgulyás, pacalpörkölt  és ropogós sült csülök is. Az ételeken kívül frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket is kiszállítunk, hogy segítsünk gondoskodni a vitaminbevitelről. Napi ajánlatunk már az előző este megjelenik Facebook oldalunkon.

Azok a szakácsaink, akik épp nem az étteremben főznek a frontvonalban dolgoznak, hogy minden nap finom ételekkel töltsék meg a termelésben dolgozók tányérját. Hiszen az élelmiszeripar nem állhat le, az élelemre a válsághelyzetben is szükség van.

Az éttermet közben felújítjuk, sor kerül olyan munkálatokra, amelyek a napi nyitvatartás miatt eddig eltolódtak és készülünk az újra nyitásra.

 Ha megéheztél, hívj bennünket a jól ismert 031/5902770-es számon, megbeszéljük rendelésed, segítünk dönteni és rövid időn belül küszöbödre varázsolunk egy cseppnyi csomagolt Villa Rosas élményt! A rendeléseket minden nap 11:00-tól 18:00-ig házhozszállítjuk, Dunaszrdahelyen belül díjmentesen. A fizetés már kártyával is lehetséges, így is próbáljuk biztonságosabbá tenni a rendelést.

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: Villa Rosa