Jelenlegi hely

SK DAC Férfi Kézilabda Szakosztály

Megyei bajnokok a férfi kézilabdások

2019.05.05

Igazán sikeres vasárnapot zárt a dunaszerdahelyi sport, mert a foci és a női kézilabdások után, a férfi kézisek is óriási bravúrt értek el, akik esti győzelmükkel Győr-Moson-Sopron megye bajnokságát nyerték meg.

Döntőben a dunaszerdahelyi csapat

2019.04.13

Az idegenben elért döntetlen után szombaton délután odahaza magabiztosan nyert a DAC férfi kézilabdacsapata a lipótiak ellen a Győr-Moson-Sopron megyei férfi bajnokság elődöntőjében, ezzel pedig bejutottak a liga döntőjébe.

Sikeres csata az első helyért

2019.03.24

A dunaszerdahelyi férfi kézilabdacsapat következő hazai találkozón is győzedelmeskedett, s megtartotta első helyét a táblázaton.

SK Dunaszerdahely - FKC Hegykő

Férfi kézilabdásainkra vasárnap rangadó vár, hiszen az alapszakasz utolsó mérkőzésén Hegykő csapata ellen az első helyért játszanak.

Helyszín: 
Városi Sportcsarnok
már 24

Vasárnap az első hely a tét

2019.03.23

Férfi kézilabdásainkra vasárnap rangadó vár, hiszen az alapszakasz utolsó mérkőzésén Hegykő csapata ellen az első helyért játszanak.

Újabb férfi siker kézilabdában

2019.03.19

A DAC férfi kézilabdázói néhány nap alatt második győzelmüket is megszerezték, miután a Lukács DSE Győr csapata felett diadalmaskodtak.

Az SK DAC Férfi Kézilabdaklub hétvégi sikerei

2019.03.12

A hétvégén ismét pályára léptek az SK DAC Férfi Kéziladaklub diákcsapatai. A tavaszi idény első mérkőzését hazai pályán játszották – Cífer diákcsapataival mérték össze erejüket.

Nyertek a férfi kézilabdások

2019.03.09

A dunaszerdahelyi DAC férfi kézilabdásai sikerrel vették a tavaszi idény első nehéz akadályát, és győzni tudtak Győrzámoly felett.

Kemény, izgalmas mérkőzésen nyertek!

2018.10.15

Felénk dőlt ismét a mérleg nyelve: jól sikerült az SK DAC Férfi Kézilabda Szakosztály férfi kézilabdacsapatának a hazai pályán való hétvégi bemutatkozása!

Újabb kézis siker

2018.05.14

Újabb győzelmet aratott a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban az SK DAC Dunaszerdahely férfi kézilabda csapat, amely ezúttal az ETO KSZE Győr együttesét múlta felül - számol be a sportolunk.sk.

Oldalak