Back to top

Sikerült! Megvan a férfi kézilabdacsapat első győzelme

Publikálva: 2022, szeptember 26 - 14:36
Magabiztos játékkal húzta be vasárnapi hazai mérkőzését az ŠK DAC Dunaszerdahely férfi kézilabdacsapat.
Sikerült! Megvan a férfi kézilabdacsapat első győzelme

Vasárnap délután a Cífer csapatát fogadta a dunaszerdahelyi gárda. A döcögősen induló első félidő után a másodikban sokkal „olajozottabban” működött a csapat, volt, hogy 10 góllal is vezettek a hazaiak. A támadójáték mellett hatékonyabban működött a védelem is, mint a múlt héten, ráadásul a kapus is kitűnően védett.

A csapat edzője, Pogány Dávid úgy érzi, jó irányba halad a csapat: „Ez a mérkőzés a kötelező győzelemről szólt, mivel szeretnénk beteljesíteni a szezon előtti kitűzött célt, hogy a csapat a bajnokság végén az első négy csapat között szerepeljen. Nem hagytunk semmit a véletlenre, egész héten keményen edzettünk, mivel tudtuk, hogy a cíferi csapatot nem szabad alábecsülni. Elég sok volt az eladott labda és a technikai hiba, de a csapatban megvan a minőség, hogy mindennek ellenére is hozni tudjuk a győzelmet. ...

Megszereztük a fontos győzelmet, de dolgozunk kell tovább. Hosszú út áll még előttünk, de úgy érzem jó irányba halad a csapat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a sok néző, akiknek ezúttal is meg szeretnénk köszönni, hogy ennyien kilátogattak és buzdítottak minket. Reméljük számíthatunk rájuk a legközelebbi otthoni meccsünkön is!”

A csapattal együtt bízunk benne, hogy ezzel a lendülettel sikerül folytatni; a jövő héten idegenben küzdenek meg a Pezinok csapatával.

Facebook / skdac, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies