Jelenlegi hely

RegioJet

Vágányzár Dunaszerdahely és Dióspatony között

2020.06.19

Karbantartási munkálatok miatt 2020. június 27-én 9.10-től 14.25-ig vágányzár lesz érvényben a Dunaszerdahely és Dióspatony közti szakaszon, tájékoztatott Denis Dymo,a Szlovák Állami Vasutak (ŽSR) referense.

RegioJet: Az utasok csak szájmaszkban szállhatnak fel a vonatra

2020.03.17

A RegioJet közlekedési társaság több intézkedést is elfogadott az új koronavírus terjedésének megállítása végett. Az utasoknak kötelező szájmaszkkal, kendővel, vagy sállal eltakarni a szájukat és az orrukat. Emellett arra kérnek mindenkit, fontolja meg,...

Megnöveli járatai kapacitását a RegioJet

2020.03.16

Ahogy arról szombaton írtunk, a RegioJet társaság az kialakult helyzet miatt ideiglenesen módosított menetrendet vezetett be. Hogy a ritkább járatok miatti zsúfoltságot megelőzzék, néhány járat személyszállító kapacitását megnövelik.

Egy vonatszerelvénnyel több

2020.01.16

A RegioJet társaság közösségi oldalán tette közzé a jó hírt: egy szerelvényük javítás után csütörtöktől visszatér a közlekedésbe, ezzel enyhítve a Pozsony - Komárom szakasz túlterheltségét.

Bonyolódik a vasútvonal jövője?

2019.12.21

A Yosaria Trains társaság a törvény által megszabott határidő lejárta után emelt panaszt a Pozsony - Komárom vonalra kiírt versenypályázat ellen, figyelmeztetett pénteken a közlekedési minisztérium - írja a ma7.sk.

Vágányzár Nagymegyer és Alistál között

2019.11.29

A Nagymegyer - Alistál közötti szakaszon december 2-án 8.50-től 13.20-ig vágányzár lesz érvényben a Szlovák Állami Vasutak (ŽSR) karbantartási munkálatai miatt., tájékoztatott Michal Lukáč,a Szlovák Állami Vasutak (ŽSR) referense.

Hétfőtől emeletes vonatok is közlekednek

2019.09.14

Hétfőtől, szeptember 16-tól emeletes vasúti kocsik fognak közlekedni a Dunaszerdahely – Pozsony vonalon. A vagonokat a RegioJet vasúti társaság biztosítja, amely a Közlekedési és Építésügyi Minisztérium megrendelésére üzemeltet regionális vonatjáratokat...

Oldalak