Jelenlegi hely

labdarúgás

Rossi nem fog kockáztatni

2019.09.09

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány nem fog kockáztatni a kezdőcsapat kijelölésekor a magyar labdarúgó-válogatott hétfői, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezője előtt.

Sürgetik a zászlókat tiltó sporttörvény módosítását

2017.06.28

Meg kell változtatni a szlovákiai sporttörvénynek azt a részét, amely tiltja, hogy szurkolók a sporteseményekre idegen országok zászlóit vagy állami szimbólumait vigyék be - sürgették a felvidéki Magyar Közösség Pártjának (MKP) képviselői Pozsonyban tartott...

Beszélgetés Dárdai Pállal

A Sportolunk.sk polgári társulás és a Csallóköz hetilap szeretettel vár minden érdeklődőt egy közös beszélgetésre a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányával és a Hertha BSC jelenlegi vezetőedzőjével, Dárdai Pállal.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
jún 28

Negyvennégy csapat indul az FLB-ben

2017.05.25

Lezárult a Felvidéki Labdarúgó-bajnokság nevezési időszaka, és biztossá vált, hogy a várakozást jócskán meghaladva, 44 csapat áll rajthoz az ötödik idényben. Az országszerte növekvő érdeklődés mellett megrendezett bajnokság most kezdődő alapszakasza idén...

Nagyabony továbbra is veretlenül

2017.02.20

A 4. forduló befejeztével lassan a végéhez érkezik a Dunaszerdahely zajló téli ifjúsági műfüves bajnokság, a RiFo Cup - írja a sportolunk.sk.

Az ifjúsági műfüves bajnokság kezdetén

2017.02.01

Lezajlott az első forduló a téli ifjúsági műfüves bajnokságban, amely a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-szövetség és a RiFo s.r.o. közös szervezésében zajlik vasárnaponként a Dunaszerdahelyi városi sport és szabadidő park műfüves pályáján - írja a...

Focival emlékeztek Tóth Lászlóra

2016.12.21

Dunaszerdahelyi Magán Szabadidőközpont és Dunaszerdahely Városa ötödik alkalommal rendezett teremlabdarúgó emléktornát a 2012-ben tragikus körülmények közt elhunyt népszerű DAC-labdarúgó, Tóth László emlékére a városi sportcsarnokban.

Medgyes Sinan remek formában

2016.10.18

Remek idényt fut a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan, aki ezúttal a második liga nyugati csoportjában szereplő Szered együttesét erősíti. A fiatal középpályás nem csak játékával, hanem parádés góljaival is csapata kiemelkedő játékosa - olvasható a sportolunk.sk...

Dunaszerdahelyi a magyar válogatottban

2016.10.12

Bemutatkozott a magyar korosztályos válogatottban a dunaszerdahelyi Viola Gergely, aki az U19-es korosztály mezében Görögország ellen léphetett pályára - adta hírül a sportolunk.sk.

Jozef Olejník Rimaszombatban

2016.09.10

Az új idényben Rimaszombatban szerepel a dunaszerdahelyi Jozef Olejník, aki így a második liga keleti csoportjában bizonyíthat. A fiatal kapust új csapatáról kérdezte a sportolunk.sk.

Oldalak