Jelenlegi hely

könyv

Ingyenes könyv cserebere

2020.07.07

Ingyenes könyv cserebere hely várja az olvasókat a Családi Könyvklub belvárosi könyvesboltja mellett, a centrum épületében kialakítva – ott, ahol az öreg Vámbéry mester üldögél szoborrá dermedve, pihenve-merengve...

Minden idők 10 legnépszerűbb könyve

2019.11.21

Tengernyi érvet fel lehet sorakoztatni arra vonatkozóan, hogy miért jó olvasni. Ha esetleg valaki ihlet híján van, íme egy lista minden idők legolvasottabb könyveiről.

KUKKÓNIA négy évszak - Már kapható!

2016.12.21

Könyvet csinálni nagyon jó! Igazi csoda. Főleg így, hogy van miből meríteni. Mert alattunk ott vannak a múlt kis kamrácskái, csak ki kell nyitogatni őket, előttünk meg az élet gazdag szövete. Ezek adnak formát a könyvről szőtt álmainknak.

Könyv a szocialista Dunaszerdahelyről

2016.02.27

Vajda Barnabás nevét Dunaszerdahelyen sokan ismerik, mint történészét, tanárét, szakíróét. Tavaly a történettudomány habilitált docense lett, 2015 végén pedig kinevezték a Selye János Egyetem Tanárképző Kara tudományos dékánhelyettesévé.

Könyv a csallóközi olimpikonokról

2016.02.09

Egyedi kiadvánnyal lepték meg a helyi sportkedvelőket az év elején. Vladislav Kmeť, a Csallóköz főszerkesztője a hetilapban megjelent írásainak gyűjteménye jelent meg A csallóközi olimpikonok arcképcsarnoka címmel.