Back to top

Ingyenes könyv cserebere

Publikálva: 2020, július 7 - 10:08
Ingyenes könyv cserebere hely várja az olvasókat a Családi Könyvklub belvárosi könyvesboltja mellett, a centrum épületében kialakítva – ott, ahol az öreg Vámbéry mester üldögél szoborrá dermedve, pihenve-merengve...
Ingyenes könyv cserebere

Az ingyenes könyv cserebere lényege:

Ha Önnek van otthon olyan könyve, amely már feleslegessé vált, de annak idején szórakoztatta – legyen az izgalmas krimi, forró romantika, régi olvasmányos könyv, mesekönyv, ifjúsági regény – akkor vigye el a könyvklub belvárosi üzletének előterébe, s ott tegye ki, helyezze el a polcra a megunt vagy felkínált könyvet.

S akár böngésszen az ingyenes könyvekből, amit ott hagytak más olvasók, és vigye el bátran… Aztán, ha kiolvasta, esetleg hozza vissza, vagy csak vigyen magával egy újabb könyvet…

A cél, hogy a könyvek keljenek életre, induljanak útra, izgalmas kalandra, forgolódjanak más könyvek társaságában. Legyen a könyvének karácsonya, ismerjen meg idegen könyvespolcokat, olvasókat!

Hozzon egy jó könyvet – és vigyen el egy másikat!

Ha sokan bekapcsolódnak ebbe a nagyszerű, nyitott és ötletes kezdeményezésbe, idővel biztosan kialakul egy fennséges „könyv-kóstoló”, s bizonyára kialakul egy jófajta adok-kapok kínálat, amivel az olvasók járnak, járunk jól.

Kapcsolódjon be ön is e nyitott könyves kezdeményezésbe, hogy működjön egy ingyenes pont, ahol találhat bárki egy jó olvasnivalót. 

PR/ -csk-

Ezt már olvasta?

Címkék: könyv
Cookies