Back to top

Bővül és megújul a termálfürdő szállodája

Publikálva: 2016, november 8 - 11:16
Megkezdődött a dunaszerdahelyi termálfürdő szállodaépületének modernizálása. A földszinti részt teljesen felújítják. A fürdő szállóját egy emelet ráépítésével bővítik, 16-ról 47-re növelik a szobák számát. A szobakapacitás így a háromszorosára fog nőni. Az eddigi 35 ágy helyett már 117 lesz. A tapasztalatok azt mutatják, erre nagy igény mutatkozik.

„A beruházás azt az igényt próbálja meg kiszolgálni, hogy egyre több vendég szeretne a dunaszerdahelyi fürdőbe jönni hosszabb időre és a termálfürdő szállodájában megszállni. Lesznek kétágyas szobák, lesznek pótággyal rendelkező szobák, sőt összenyitható családi szobák is” – tájékoztatott Somogyi Gábor, a dunaszerdahelyi termálfürdő igazgatója.

A beruházás értéke eléri a 2 millió eurót, amit részben saját forrásból, részben banki hitelből finanszíroznak. A szálloda bővítése melett egyéb fejlesztéseket is terveznek, hogy a vendégek köre tovább bővüljön.

„A következő nyári szezon előtt fontos megvalósítani a nagy úszómedencének a rekonstrukcióját, valamint a tervek között szerepel a fürdő területén levő tó fürdőzésre alkalmassá tétele” – mondta az igazgató.

A bővített és modernizált szállodát jövőre a húsvéti ünnepekre szeretnék átadni. A fürdő a munkálatok alatt is zavartalanul üzemel.

(dunstreda.sk)

Ezt már olvasta?

Címkék: Thermalpark
Cookies