Back to top

BABA mászó verseny a MAX-ban

Publikálva: 2017, május 4 - 11:46
A gyereknap újra kopogtat az ajtón és a MAX szórakoztató és bevásárló központ Dunaszerdahelyen ismét készített egy nagyszerű programot a kedves szülők és a gyermekek számára. A legkisebb csöppségek számára, akik legfeljebb 12 hónaposak, készült nagyon népszerű babamászó verseny. De a nagyobb gyerekek számára is készült egy csodálatos nap tele szórakozással és nevetéssel a kabalákkal, nagyon sok verseny vonzó díjakkal, arcfestések, kreatív műhelyek és diszkó. Ne felejtsd el a nagy napot, mely 2017. május 21-én 15.00 órától kerül megrendezésre a dunaszerdahelyi MAX szórakoztató és bevásárló központban. Szeretettel várunk!
Esemény időpontja: 
Vasárnap, 2017, május 21 - 15:00
Helyszín: 
MAX bevásárlóközpont
Belépő: 
nincs

Gyermeke csak négy kéz-láb mászik?? Sebaj...

A dunaszerdahelyi MAX szórakoztató és bevásárló központ a Gyereknapi alkalom kapcsán megrendezi immár a 8.-ik éve egyedülálló babamászó versenyt minden kisgyermek számára. aki kúszik vagy mászik.

Részvételi feltételek:

Kisgyermeknek meg kell felelnie a 7-12 hónapos kornak (vagyis amíg be nem töltötte az 1 évet)

A babának a lehető leggyorsabban át kell mennie az előre lemért távolságot, azaz 5 métert és pedig négy lábos megmászással, míg a szülők bármilyen módon buzdíthatják.

A leggyorsabb tipegő baba és szülei a központban egy hétvégi üdülő szállást nyer a Poprádi Sobota szállódájában. Az első három helyezett HAPPY pelenka csomagot nyer, DM kozmetikai csomagot és TRIHOSE golyópályát.  A leggyorsabb tipegő baba az összes szlovákiai központból 500,- € kézpénz jutalmat nyer a TOWER Finance-től, továbbá egy évre elegendő pelenkát, egy hetes üdülést a Sobota szállodában Poprádon, elektromos Mercedes játékautót, gyermek kisaágyat  TRIHORSE-tól és egy DM termék csomagot.

Minden versenyző kap egy kis ajándékot is a partnerektől.

Regisztrálja be a tipegő babáját a www.pretekylezunov.sk oldalon és jöjjön el 2017. május 21.-én a dunaszerdahelyi MAX szórakoztató és bevásárló központba.

Cookies