Back to top

„A zene az kell”

Publikálva: 2018, július 28 - 09:08
A Dunaszerdahelyi Nyár rendezvénysorozat programjaként péntek este Farkaš Mária tanítványai lepték meg kellemes zenei élménnyel a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti térre látogató nézőket.

Sokan összegyűltek, illetve még többen jöttek a már felcsendülő dallamokat hallva a város központjában szervezett zenei eseménysorozatra. Ezúttal Farkaš Mária tanítványai mutatkoztak be – a sokszínű zenei skálán ezúttal is számos népszerű sláger csendült fel, a hallgatóságban lévő fiatalabb és idősebb korosztály örömére.

A Dunaszerdahelyi Nyár következő zenés estjei is számos meglepetést tartogatnak a negyérdeműnek, hiszen lesz még színházi kavalkád a Rivalda Színház színészeivel, népzenei koncertek a Tiszta Forrás, a Pántlika, a Csallóközkürti Népdalkör, Zuzana Ladzianská Pilátová és a Nyékvárkonyi Népdalkör fellépésével, Country Old Boys koncert, illetve operett- nóta és musicalest, ahol Dóka Zsuzsa, Bősi Szabó László, Kollár Katalin, Derzsi György és Kosáry Judit szórakoztatják majd a közönséget.

A programok időpontjait itt érik el.

Ezt már olvasta?

Cookies