Jelenlegi hely

Programajánlatok

XVII. Nemzetközi Magyar Fotópályázat kiállításának megnyitója

A Nagyszombati Önkormányzati Kerület, a Csallóközi Népművelési Központ, a Magyar Fotóművészek Világszövetsége és a Komáromi Helios Fotóklub szeretettel hívja meg az érdeklődőket a XVII. Nemzetközi Magyar Fotópályázat kiállításának megnyitójára, amelyre 2017. szeptember 27-én 17.00 óri kezdettel kerül sor a Gallery Nova kiállítótermében.

Helyszín: 
Gallery Nova, Kondé püspök utca 136/10
Belépő: 
-
szep 27

HaddelHadd - 15. születésnapi buli

Vendég: Rudán Joe Band (ex P.Mobil, ex Pokolgép) 19:30 Rudán Joe Band 21:30 HaddelHadd

Helyszín: 
Vidékfejlesztési szakközépiskola
Belépő: 
okt 07

MAX RUN 2017

Helyszín: 
MAX bevásárlóközpont
Belépő: 
5,- euró
okt 08

L´art Pour L´art Társulat: Halványlila gőz

Hogy miért volt ez az előadás már a bemutatón hatalmas siker? Hogy miért van tele a színdarab klasszikusnak ígérkező l’art por l’art-jelenettel, vetítéssel, verssel, dallal, és egyebekkel? És vajon hogyan indulhat el úgy az előadás, hogy még el sem kezdődött? És miért tarolnak a régi és új figurák ma is úthengerővel? És mi a titka a mágikus négyes varázslatos színpadi jelenlétének?

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
14,- Eur
okt 11

Szulák - Győri Filharmonikus Zenekar

Műsor: Világslágerek nagyzenekari kísérettel Zenél: Győri Filharmonikus Zenekar Vezényel: Silló István Közreműködik: Szulák Andrea, ének

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
15,- Eur
okt 14

Kisállattenyésztők októberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2017. október 15-én (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 6:00-tól 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
okt 15

Falusi Mariann, Presser Gábor: Húszegynéhány dalunk

2017 ben jelent meg – Falusi Mariann-nal első igazi közös munkánk – a 13 DALUNK című lemez. Már korábban is sokszor kérdezték: fel is léptek majd együtt valamikor? Valamikor? Október 21-én!

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
Van
okt 21

Különleges este Tvrtkoval - VovoLand Talks

VovoLand Talks, motiváció felsőfokon - Magyarország egyik legnagyszerűbb és legsikeresebb motivációs előadójának, Szalay Ádámnak leszek a vendége, így aznap este vele közösen megyünk át minden határon! Hiszem és tudom, hogy aznap este mindenki elképesztően erősen megy majd haza. Minden előadásom egyformán fontos, mégis, ezt a novemberi pénteket kiemelten várom. Miért? Mert az egyik legcsodálatosabb emberrel közösen mesélhetem el azt, hogy mi a siker receptje, a legyőzhetetlenség igazi ereje. Gyere el, sosem bánod meg!

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
Van
nov 03

Szépségműhely Dunaszerdahelyen

Érdekel a modell karrier? Kacérkodsz a gondolattal, hogy egy szépségversenyen indulj? Régóta dédelgetett álmod, hogy híres divattervezők ruháiban vonulj a kifutón? Belevágnál, de nem tudod, hogy kezd? Mi segítünk!

Helyszín: 
Thermalpark Hotel
Belépő: 
129 euró
nov 04 - nov 05