Jelenlegi hely

Programajánlatok

Csallóközi kupa

Csallóközi kupa, nemzetközi szabadfogású birkózó versenyre kerül sor a Városi Sportcsarnokban a Dunaszerdahelyi Birkózó Klub szervezésében 2016. május 28-án 11 órai kezdettel.

Helyszín: 
Városi Sportcsarnok
Belépő: 
nincs
máj 28

Városi gyermeknap

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
máj 28

XXXXI. Duna Menti Tavasz

Gyermekszínjátszó- és Bábcsoportok Országos Seregszemléje

Helyszín: 
VMK
máj 31 - jún 03

City Life - Lőrincz Ágnes és Szathmáry Lóránt kiállítása

A dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galéria tisztelettel meghívja Önt 2016. június 3-án, pénteken 18 órára a dunaszerdahelyi Vermes -villába Lőrincz Ágnes - Szathmáry Lóránt: CITY LIFE - miénk itt a tér című kiállításának megnyitójára. A kiállítást a maguk a művészek nyitják meg. Megtekinthető: 2016. június 24-ig.

Helyszín: 
Vermes-villa, Kortárs Magyar Galéria
Belépő: 
jún 03

Trianoni megemlékezés

A Pázmaneum Társulás szervezésében hagyományos megemlékezésre, gyertyagyújtásra kerül sor Trianon gyásznapján a Trianon emlékfánál.

Helyszín: 
Vásártér, Trianon emlékfa
Belépő: 
jún 04

Dunaszerdahelyi Habos Napok sörfesztivál

Június 10-től Dunaszerdahelyi Habos Napok sörfesztivál a Vásártéren! Sör és foci egy helyen, a legjobb felállítás. Gyere ki a haverokkal a szerdahelyi Habos Napokra, ahol a sörsátor hűsében szurkolhatsz kedvenc csapatodnak az EB-n, és kedvedre válogathatsz megannyi jéghideg csapolt sör közül.

Helyszín: 
Vásártér
jún 10

Szerdahelyi sétatéren

A Csallóközi Gyermeknéptánccsoport műsora

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
4,- Eur
jún 15

A kisállattenyésztők júniusi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 15. alkalommal tartja meg tenyésztői találkozóját és börzéjét 2016. június 19-én (vasárnap). Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 6:00-tól 12:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
jún 19

II. Felvidéki vágta

Június 25-én ismételten történelmi pillanatnak leszünk tanúi, hiszen immár második alkalommal lesz lódobogástól hangos a Felvidék.

Helyszín: 
Sikabonyi reptér
Belépő: 
Van
jún 25

A kisállattenyésztők júliusi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 16. alkalommal tartja meg tenyésztői találkozóját és börzéjét 2016. július 17-én (vasárnap). Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 6:00-tól 12:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
júl 17

Oldalak