Jelenlegi hely

Programajánlatok

13. Rockfeszt

Idén sem maradhat el a RockFeszt! Még több újdonsággal várunk titeket az új helyszínünkön a dunaszerdahelyi-sikabonyi reptéren! A nagyobb helyszín még több fellépőt, még több sört és még több hangulatot jelent, mint eddig bármikor!

Helyszín: 
Sikabonyi reptér
Belépő: 
Van
aug 16 - aug 18

Kisállattenyésztők augusztusi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. augusztus 19-én (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
aug 19

Honfoglalás – magyar rockopera

Augusztus 19-én, 20.00 órakor a Honfoglalás című magyar rockopera színpadi verziója kerül két felvonásban bemutatásra a Szigetszentmiklósi Sziget Színház előadásában (rendező: Pintér Tibor színművész) a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren (rossz idő esetén a művelődési központ színháztermében – a belépés díjtalan).

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti tér
Belépő: 
Ingyenes
aug 19

Szent István-napi ünnepi szentmise

Augusztus 20-án pedig 17.00 órakor előbb ünnepi szentmisén idézzük fel a nagy király alakját a Szent György-templomban, majd 18.30-kor a Szent István téren lesz koszorúzás.

Helyszín: 
Nagyboldogasszony- és Szent György-templom
Belépő: 
aug 20

Szent István-napi megemlékezés, koszorúzás

Augusztus 20-án az ünnepi szentmise után, 18.30-kor a Szent István téren lesz koszorúzás. Ünnepi köszöntőt A. Szabó László alpolgármester, míg ünnepi beszédet Menyhárt József, az MKP országos elnöke mond. Közreműködik a Szent György Kórus, valamint Heringes William, a Novus Ortus Diákszínpad tagja.

Helyszín: 
Szent István tér
Belépő: 
aug 20

Sikifeszt

Helyszín: 
Sikabonyi Közösségi Ház
Belépő: 
A leírásban!
szep 07 - szep 08

Kisállattenyésztők szeptemberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. szeptember 16-án (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
szep 16

Kisállattenyésztők októberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. október 21-én (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
okt 21

Kisállattenyésztők novemberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. november 18-án (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
nov 18

Kisállattenyésztők decemberi találkozója

A Szlovákiai Kisállattenyésztők Szövetségének Dunaszerdahelyi Alapszervezete 2018. december 16-án (vasárnap) tartja soron következő tenyésztői találkozóját és börzéjét. Helyszínük a Terno-Hypernova parkolója, ahol 7:00-től 11:00-ig várják a kedves érdeklődőket!

Helyszín: 
Terno - Hypernova parkolója
Belépő: 
van
dec 16