Jelenlegi hely

Programajánlatok

Tündérkert

Helyszín: 
Városi sport- és szabadidőpark
jún 21

IV. KöR - Kötetlen Rögtönzések Improvizációs Fesztivál

Hallottad már, hogy AHOGY ESIK, ÚGY PUFFAN? Hallottad, hogy az NFG-ben június 22-én Majorfalvi Bálint fogja olyan helyzetekbe hozni színésztársait, hogy erősen ki kell majd imprózniuk magukat belőlük? Hallottad már magadat, amint spontán reakcióként meglepő mondatok hagyják el a szádat? Június 23-án a KÖR Fesztiválon korlátlan számú váratlan mondat hagyhatja el a szádat és élvezheted tettekben is a játékot. Három fős csapatokban, felkészületlenül, dezorientáltan jelentkezni ér! Hallottad, hogy a versenyzőket a játék után az Aranymetszés zenekar improvizációja oldozza fel cselekedeteik és kijelentéseik súlya alól? Csak hallgatózol vagy teszel is valamit végre? Mi megyünk.

Helyszín: 
NFG klub, Bartók Béla korzó
Belépő: 
-
jún 22 - jún 23

Élettel teli ételek

Először tart nyilvános előadást Szlovákiában Magyarország Nyers Séfje, Varga István. Légy részese ennek a kivételes találkozásnak, amelyen István nemcsak beszél majd a tudatos táplálkozásról, hanem bemutatja is, miként készíthetőek el akár a Te konyhádban az enzimdús és vitamindús, friss ételek. Az egyben gluténmentes és laktózmentes nyers vegán ételeket természetesen meg is kóstoljuk! 

Helyszín: 
Buena Coffee House
Belépő: 
15,- Eur
jún 28

Szërdehelyi Sétatéren 3

Apró Csallóközi és a Kis Csallóközi újabb egész estés bemutatója

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, színházterem
Belépő: 
5,- Eur
jún 28

American Car Weekend '18

Sok szeretettel várunk minden kedves Amerikai autóst, Veterán autóst, Motorost valamint minden kedves érdeklődőt a már hagyománnyá vált amerikai autós hétvégére Dunaszerdahelyre, ami Július 27-28-án (péntek-szombat) kerül megrendezésre a sikabonyi reptéren. 

Helyszín: 
Sikabonyi reptér
júl 27 - júl 28