Jelenlegi hely

Programajánlatok

Karácsonyi Vásár

Karácsonyi Vásár a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti tér
Belépő: 
nov 27 - dec 21

Fábián Janka: Az utolsó boszorkány lánya

A Családi Könyvklub és a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ meghívja Önt Fábián Janka könyvbemutató estjére. Fábián Janka egyik legsikeresebb és legismertebb kortárs női szerzője irodalmunknak.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ bábterme
Belépő: 
Ingyenes
dec 07

Goldoni - Mikó - Ferkai: Mirandolina, te drága (vígjáték)

Carlo Goldoni közkedvelt Mirandolinája, a sármos, hol bájosan bumfordi, hol karcosan éles, hol melankolikusan rezignált, hol harsányan mulattató hangvételű komédia. A darab egyértelműen az olasz mester klasszikusa, de Ferkai István átiratának a lényege, hogy még pergősebb, még fordulatosabb lett a cselekmény, a prózai szöveget pedig Mikó Istvánnal karöltve fülbemászó, mediterrán hangulatú dallamokkal dúsították. Mirandolinát nem kell félteni, mindenki oda van érte, tud bánni a férfiakkal, önálló, okos nő, aki kemény kézzel, magabiztosan vezeti vállalkozását, egy közkedvelt, forgalmas fogadót. Ám mindez kevés egy olyan társadalomban, ahol egy nőnek szinte kötelező férjhez mennie, és ahol nehéz eldönteni a pénznek vagy a rangnak van-e nagyobb hatalma. Természetesen mivel igazi nőről van szó, sokszor nehéz eldönteni, mikor játszik csak és mikor őszinte, mikor teszi, mondja azt, amit mások hallani akarnak, és mikor beszél a szívéből, mikor mutatja az igazi arcát, az érzékeny, esendő nőét és mikor használja tudatosan és direkt a nő fegyvereit.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
Van
dec 08

Arizóna duett est

Az Arizóna zenekar karácsonyi hangulatú akusztik koncertje 5 duett partnerrel!

Helyszín: 
Choco Arden
Belépő: 
3 euró
dec 09

DAC - Aranyosmarót

Fortuna liga – 19. forduló

Helyszín: 
MOL Aréna
Belépő: 
Van
dec 10

Csallóközi Gála

A Csallóközi táncegyüttes műsora. Vendég a soproni Pendelyes Táncegyüttes.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
dec 10

25 év cserkészet

A dunaszerdahelyi 10. számú Szent György cserkészcsapat sok szeretettel hív minden érdeklődőt megalakulásának 25 évfordulója alkalmából rendezett a „25 év cserkészet“ című kiállítás megnyitójára 2016. december 12-én, 18.00 órai kezdettel. Helyszín: Csallóközi Könyvtár, VMK 1. emelet, Dunaszerdahely

Helyszín: 
Csallóközi Könyvtár, Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
dec 12

Golden Voices of Gospel from New York

Az európai koncertkörúton lévő világhírű afroamerikai The Golden Voices of Gospel hangszeres énekegyüttes Dwight Robson tiszteletes vezetésével a New York-i Harlemből érkezik immár sokadik alkalommal ismét Dunaszerdahelyre is.

Helyszín: 
Református templom
Belépő: 
van
dec 13

Kőrös Zoltán: Nyugati fogságban

Felvidékiek amerikai, brit és francia hadifogságban. A sikeres Muszkaföldön c. kötet folytatása! A szerzővel Simon Attila történész beszélget.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ bábterme
Belépő: 
Ingyenes
dec 15

Vox Camerata karácsonyi koncert

Sok szeretettel várják Önt és családját a Vox Camerata, a Csaplár Benedek Művelődési Központ és a Csemadok Vámbéry Ármin Alapszervezete hagyományos karácsonyi koncertjére 2016.december 15-én 18 órától a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolába. Közreműködnek a Kodály Zoltán Alapiskola tanulói.

Helyszín: 
Vidékfejlesztési Szakközépiskola
Belépő: 
Ajánlott belépő: felnőtt: 3 eur, gyermek: 1 eur
dec 15

Karácsonyi osztálykoncert

Fellépők: Horváth Zsuzsanna és Fitos Andrea növendékei.

Helyszín: 
Csallóközi Múzeum kiállítóterme
dec 16

Leslie L.Lawrence: A kútba rejtett szobor kolostora - könyvdedikálás!

A Családi Könyvklub vendége Leslie.L. Lawrence! Találkozzon Ön is a misztikus-krimi csúcsragadozójával! Leslie L.Lawrence örömmel dedikálja Önnek legújabb, karácsonyi duplakötetes könyvét: A kútba rejtett szobor kolostora I.II!

Helyszín: 
Családi Könyvklub, Max pláza 1. emelet
Belépő: 
Ingyenes
dec 16

Escalumen - Be Fit Day

Az ESCALUMEN - Be Fit Day egy nagyszabású sportesemény, amely alkalmával Dunaszerdahely Sporttevékenységeit mutatjuk be, 2016.december 17-én. Az esemény által befolyt összeget jótékonysági célra ajánljuk fel. Emelllett meglepetés és sztárvendégünk egyike, a világ- és Európa-bajnok boxoló - TOMI KID, aki többek közt dedikált ajándékokkal kedveskedik rajongóinak.

Helyszín: 
Városi Sportcsarnok
dec 17

Oldalak