Back to top

Zajlanak az útfelújítások és a szabadidőparkban is dolgoznak

Publikálva: 2022, június 14 - 09:56
Zajlik a Fenyves lakótelepen a tömbgarázsok melletti útszakasz, illetve a sikabonyi Szőlőskert és Hársfa utcák felújítási munkálatai. Emellett a városi szabadidőparkban, a Vásártér mellett is folyamatosan dolgoznak a pályák megújításán. A városi hivatal illetékes osztálya ezúton is kéri az érintett útszakaszok mellett lakók, illetve az arra közlekedők türelmét. Ezeknek az elkészülte után a kivitelező az Amade László utca járdaszakaszait, majd a Rózsakert körüli útszakaszt újítja meg.
Zajlanak az útfelújítások és a szabadidőparkban is dolgoznak

A Fenyves lakótelepen a garázsokhoz vezető régi útszakasz és a garázsokhoz vezető bejáratok vannak már feltörve, és rövidesen lebetonozzák azokat. Már ahogyan azt korábban jeleztük, hogy a kivitelező kéri az ott lakókat, illetve az ott garázzsal rendelkezőket, hogy ne hagyják addig se a garázsok előtt, se benn a garázsban az autóikat, mert a munkálatok ideje alatt akár (az időjárás függvényében is) több hétig se férnek majd hozzá a garázsokhoz.

Eközben folyamatosan zajlik a sikabonyi Szőlőskert és Hársfa utcák rekonstrukciós munkálata – a hosszú útszakaszon már feltörték a szegélyköveket, majd új aszfaltréteget kapnak az egyre forgalmasabbá váló utak. 

Ezeknek az elkészülte után a kivitelező az Amade László utca járdaszakaszait, valamint a Rózsakert körüli útszakaszt újítja majd meg.

Az útfelújítások mellett a szabadidőpark megújulása is folyamatban: megújul a kosárlabdapálya, de a homoklabda pálya helyére is egy műfüves pálya kerül. Ezt követően kibővül a kinti szabadidős kondi-fitnesz rész is, illetve további nagyobb munkák is várhatóak még a nyáron, amelynek a részleteiről itt írtunk. 

Ezt már olvasta?

Cookies