Jelenlegi hely

Víz, napsütés, színes programok

Ezt már olvasta?

Isten kezei

Isten kezei

Rainer Maria Rilkének van egy írása: Mese Isten kezeiről....

Publikálva: 2016, szeptember 14 - 09:10 | Színes
Júliustól kezdve portálunk is tudósított azokról a kulturális, sportos szórakoztató programokról, amelyek a Thermalparkban zajlottak hétvégenként.

Július első szombatjától egészen augusztus utolsó vasárnapjáig mutatkoztak be a szűkebb és bővebb régiónk ismertebb előadói, kezdő tehetségei. A fürdő közönsége pozitívan értékelte a széles skálán mozgó programokat, melyek közé zeneileg operett, népdal, country, mai slágerek, de tánc, karate, kézműveskedés, a kisállattenyésztők állatsimogatója, vagy éppen a hajómodellezők bemutatója is belefért.
A korábbi években is voltak különböző szórakoztató programok a fürdő területén, de akkor még rendszertelenül. Bugár Zoltán elmondta, hogy tartottak Cseh napokat kultúr- és gasztroprogramokkal, lovas napokat lovasíjász bemutatóval. Solymárok bemutatója is színesítette a kínálatot, sőt még az egyik kereskedelmi televízió is forgatott itt egy nagy sikerű élő show-t.
Horváth Katalintól, a Thermalpark menedzserétől érdeklődtünk a jelenről.
„Négy éve zajlanak a nyári időszakban rendszeresen, minden hétvége szombatján és vasárnapján szórakoztató programok, melyek kiegészítik az animátorok egész héten át tartó tevékenységét. A fürdő vendégei mindenképpen pozitívan fogadják, hogy a víz és a napsütés mellett többet is kapnak a pénzükért. Számszerűleg nem hiszem, hogy kimutatható a látogatottsági különbség, de ha a vendég jól érzi magát, az jót tesz a Thermalpark megítélésének, és ennél fogva a város hírnevének is. Az idén annak is örültünk, hogy az animátorok közt volt magyar is, nemcsak szlovákul, de magyarul is reklámozták, felvezették, segítették a hétvégi kultúrprogramokat.”
„A korábbi években nagy és ismert előadók koncertjei is zajlottak a fürdő területén, de ez nem vált be, kimondottan ezek miatt ugyanis nem jönnek ki a strandra az emberek. Ezért módosítottunk a programok összetételén, és eleve nem éjszakai, hanem kora délutáni programokkal kedveskedünk a fürdőzőknek. Az ismertebb előadók mellett pedig lehetőséget adunk helyi tehetséges fiataloknak is. Úgy gondolom, széleskörű volt az idei kínálat, gyerekműsortól egészen a nyugdíjasok énekkarának bemutatkozásáig, a karate-bemutatótól egészen az állatsimogatóig válogathattak a látogatók a hétvégéken a lehetőségek közül. Voltak olyan előadások, amelyek a tavalyi siker után az idén is bekerültek a programok közé, de igyekszünk minden évben valami újat is nyújtani. Ez két szempontból is jó: a vendégek élvezik a színes műsort, a fiatal kezdők pedig a jövőre nézve rutint szerezhetnek. Ráadásul minden hétvégén kézművesek is bővítették a programpalettát, a vendégek - persze elsősorban a gyerekek - egy-egy karkötőt, nyakláncot készíthettek ingyen, szakmai segítséggel az itt töltött idő emlékére. Úgy gondolom, a színes programok közt mindenki megtalálhatta a neki tetszőt.” - mondta el Takács Tímea, a programok szervezője.

Amennyiben nem volt lehetőségük olvasni ezekről a hétvégékről, egy csokorba gyűjtöttük őket: http://dunaszerdahelyi.sk/cimkek/thermalpark

Azoknak, akik visszaidéznék a nyár hangulatát, Fotógalériánkat ajánljuk megtekintésre.
Zene, tánc, erő - hétvége a Thermalparkban
Táncos hétvége a strandon
Szikrázó napsütés, jó programok a Thermalparkban
Hétvége, strand, szórakozás
Hajómodellek a tavon, énekesek a teraszon
Dallamos szombat a Thermalparkban
Augusztus utolsó hétvégéje a strandon

Címkék: Thermalpark