Back to top

Vida Kristopher a DAC harmadik nyári igazolása

Publikálva: 2016, június 30 - 07:00
A DAC harmadik nyári igazolása Vida Kristopher, huszonegy éves magyar szélső. A fiatal játékos, aki a holland De Graafschap együttesétől érkezik, hároméves szerződést kötött a DAC-cal.
Vida Kristopher a DAC harmadik nyári igazolása

Kocsis Gergő és Valerijs Šabala után a huszonegy éves Vida Kristopher lett a DAC harmadik nyári igazolása. Az egykori magyar utánpótlás válogatott játékos a holland De Graafschap együttesétől igazolt Dunaszerdahelyre, és a két klub képviselői jelenlétében ma aláírta szerződését, amely három évre köti a DAC-hoz.

A budapesti születésű Vida Kristopher tizenhat éves korától Hollandiában nevelkedett, a Twente és a De Graafschap játékosa volt. Utóbbi klub mezében az elmúlt idény során 21 élvonalbeli bajnokin lépett pályára, decemberben az Ajax ellen megszerezte első találatát a legfelsőbb osztályban.

Posztját tekintve Vida Kristopher elsősorban szélsőként és támadó középpályásként szerepelt eddigi csapataiban.

„Remek alkalom nyílt számunkra megszerezni Kristophert, és nagyon boldog vagyok, hogy az átigazolását sikeresen nyélbe ütöttük. Egy fiatal profi játékosról van szó, aki értékes külföldi tapasztalatokkal érkezik hozzánk,“ nyilatkozta honlapunknak Jan Van Daele sportigazgató.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies