Jelenlegi hely

Vezetékfektetés az északi lakótelepen

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, április 7 - 10:10 | Közérdekű
A Slovak Telekom Rt. optikai internethez is szükséges vezetékeket kezdett lefektetni a városunkban, amely föleg a Rózsa ligeti és Fenyves lakótelepeket érinti – tudtuk meg Zalaba Zoltántól, a városi hivatal területrendezési, építési és közlekedési alosztályának vezetőjétől.
Vezetékfektetés az északi lakótelepen

Összesen öt szakaszban zajlanak majd a munkálatok, amelyek közül az első fázis április 3-án kezdődött. A teljes befejezés szeptember közepére várható. Ezt követően már a város ezen részében is elérhető lesz a legnagyobb szolgáltató gyorsabb internetszolgáltatása, legalábbis a vezetékek már lehetővé teszik.

„A szakaszokat úgy határozták meg, hogy az adott időszak alatt csak egy rész legyen felbontva vagy felásva, tehát 1-1,5 hónapig lesz érintve egy adott utca.  A munkálatok elsősorban a gyalogosok számára jelent majd ideiglenes kellemetlenséget, de egy oldalon folynak majd a munkálatok, tehát a közlekedés meg lesz oldva, az utak esetében pedig ahol lehetséges átnyomásos módszerrel vezetik a kábelt. Az eredeti állapotba való visszaállítás folyamatosan zajlik majd” – tudtuk meg az alosztály vezetőjétől.

Amennyiben a lakosságnak bármilyen észrevétele volna a munkálatokkal kapcsolatban, jelezze azt Zalaba Zoltánnak a +421 31 590 39 33-as telefonszámon vagy e-mailben a zoltan.zalaba [at] dunstreda.eu elérhetőségen.

A lakosok megértését a városi hivatal előre is köszöni!

Címkék: Városi Hivatal