Jelenlegi hely

A vendégek dicsérő szavai ösztönöznek

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, július 14 - 11:36 | Színes
Hamburgerező, de nem gyorsétterem – mondja a Chili House DS társtulajdonosa, Fülöpi Zoltán. Az étterem specialitása az eredeti ír marhahúsból készülő finomság, többféle szósszal, ha kérik, zsömlében, vagy éppen zöldségágyon. S hogy miért érdemes a közelmúltban nyílt étterembe betérni, arra is választ kaptunk Fülöpi Zoltántól.
A vendégek dicsérő szavai ösztönöznek

Tudom, hogy a hamburgert árusító helyeket gyorsétteremnek szokták nevezni, de a mi esetünkben ez nem teljesen van így. Mivel eredeti, Írországból behozott marhahúsból helyben porciózzuk, daráljuk, majd készítjük a hamburger alapját jelentő húspogácsát, annak elkészítése bizony időbe telik. A vendégek türelmét kérjük rendeléskor, hiszen a közel negyed kilós pogácsának 15-20 perc kell, hogy átsüljön, de erre a várakozási időre még nagyon kevés betérő panaszkodott. Aki hozzánk jön, és finomat szeretne enni, tudja, hogy megéri kicsit várni a készülő ételre.

Igyekszünk mindent házias jelleggel készíteni, naponta kapott friss zöldséget, naponta frissen készített szószokat tálalunk a látogatóink elé. Még a hamburgert ölelő zsömle is házias jellegű, több éven át kikísérletezett, speciálisan hamburgerek készítésére előállított péksüteményt használunk. Már amikor az első alkalommal kóstoltam, feltűnt, – és ezt látogatók is megerősítették –, hogy mennyire könnyed a tésztája.

Fejlesztünk, kísérletezünk, bővítjük az étlapot

Abban is igyekszünk a vendégek kedvében járni, hogy folyamatosan kísérletezünk, újítunk, ezáltal bővítjük étlapunkat is. Az eredetileg egyetlen típusú szószunk mellett ma már további hármat kérhetnek. Gondoltunk a lisztérzékenyekre is, számukra gluténmentes zsömlét kínálunk, akik pedig nem zsömlében kérik a húspogácsát, azoknak grillezett zöldségágyon is feltálaljuk. Szintén a fejlesztések jegyében készülünk hamarosan étlapra tenni egy nyári salátát, mozzarellával, kecskesajttal ízesítve. Hogy nagyobb legyen a választék, a marhahús mellett csirkeburger is kérhető; ráadásul még desszerttel is szolgálunk, ugyanis palacsintát is kérhetnek a hozzánk betérők.

Étel után áttérünk az italokra. Ezen a téren is szolgál különlegességgel a Chili House DS.

A hazai csapolt sör mellett 5-6 fajta kézműves sörből választhatnak vendégeink, köztük a számunkra készített, saját címkével ellátott is megtalálható. Aki inkább a bort szereti, az is bizonyára megtalálja a neki megfelelőt. Újdonságként a közeljövőben már röviditalokat is szeretnénk felszolgálni. Az a célunk, hogy a látogatók ne csak „bedobjanak egy hambit”, hanem minőségi ételek és italok mellett beszélgetni, szórakozni is lehessen nálunk.

Mivel a tulajdonos időnként pincérkedni is beáll, így napi kapcsolatban van a vendégekkel, és kíváncsi a véleményükre. Így jött az az ötlet is, hogy a nyár kezdetétől már ételszállítás is szerepel a szolgáltatások közt.

A hét minden napján, szinte az egész nyitvatartási idő alatt rendelhetnek ételt. Mivel a kézművessörök nem csapoltak, hanem üvegesek, még azt is kérhetnek a finom hamburger mellé. És ráadásként mindezt ingyenesen tesszük Dunaszerdahelyen és a környező falvakban.

A visszatérő vendégek örömet szereznek és ösztönöznek

Az emberek néha magasnak tartják árainkat, de tudni kell, hogy ilyen minőségű húst máshol nem kapnak ilyen áron, ezt a típusú hamburgert 30-40 kilométerrel távolabb dupla ennyiért vehetik csak meg. Érdemes számításba venni, hogy a húspogácsánk eredeti ír marhahúsból készül, ami jóval drágább, mint a hazai, vagy a környék országaiból származó – de ezzel együtt más a minősége is –, ehhez még hozzátesszük a többi friss alapanyagot, a friss zöldségeket. Úgy látom az elmúlt hónapok tapasztalata alapján, hogy korábbi vendégeink örömmel térnek vissza, ami nekünk is örömet szerez, és ösztönzésként is hat, hogy még jobbak legyünk – zárta szavait Fülöpi Zoltán.

A Chili House DS közösségi profilja ITT érhető el.

PR-cikk

Címkék: PR-cikk