Back to top

Vegyes eredmények a hétvégén

Publikálva: 2024, február 21 - 09:17
Az elmúlt hétvégén a HC DAC A-csapata mellett a kézilabdások több korosztálya, különböző megméretéseken szerepelt. A nagy győzelmek mellett időnként vesztesként hagyták el a pályát.
Vegyes eredmények a hétvégén

Lássuk a dunaszerdahelyi kézilabdázó lányok hétvégi utánpótlás eredményeit.

Bozsóky Marek, U19: „Ezzel a meccsel csalódást okoztunk mindenkinek, aki kint volt a csarnokban. Már az elejétől nem tudtuk azt a játékot hozni, amire képesek vagyunk. Támadásban rossz döntésekkel labdákat adtunk az ellenfélnek, aki ezt kihasználva nagyon gyorsan hat gólos előnyre tett szert. Védekezésben pedig hiányoztak az ütközések, nem tudtunk úgy dolgozni, mint egy csapat. Sajnos vannak ilyen napok is, de dolgozunk tovább és készülünk a következő ellenfélre.”
U19 - 1. liga, felsőági rájátszás (1.-6.) 5. forduló
2024. február 18., Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely - Iuventa MŠK Michalovce 22:33 (12:16)

Brunczvik Tünde, U17: „Ezen a meccsen hatalmasat küzdöttek a lányok és óriasi győzelmet arattak egyik legnagyobb riválisunk ellen, nagyon büszke vagyok az egész csapatra! Igaz, a 43. percben még ötgólos hátrányban voltunk, nem értékesítettük a kiharcolt büntetőket és több technikai hibát is vétettünk, de kicsit átszerveztük a csapatot, védekezésünk is összeállt, így kapusunk is jobban teljesített. Naszvadi vendégjátékosunk Zara Barbara Gogolová nagyon jól szállt be a meccsbe és a kiharcolt büntetőket is gólokra váltotta. Ellenfelünk időkérése után sem tudott változtatni játékán, mi pedig rendeztük sorainkat és sikerült ellépnünk három góllal. Remélem sok önbizalmat ad a lányoknak ez a mai meccs! Köszönjük a nézőknek is, hogy biztatták a csapatot!”
U17 - 1. liga, felsőági rájátszás (1.- 6.) 5.forduló
2024. február 18., Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely - Iuventa MŠK Michalovce 29:26 (14:18)

Gútay Straka Mária, U14: „A héten négy mérkőzést játszottunk. Egy edzőmérkőzést Mosonmagyaróvár ellen, egy bajnokit a nyitrai kerületben és két mérkőzést a Duna Kupa keretein belül. Mosonmagyaróvár és Vágsellye ellen jól teljesítettünk, látszott a lányokon, hogy önfeledten játszanak, szép megoldások születtek. A Duna kupán az ŠKP csapata ellen könnyű győzelmet szereztünk. Szombathely ellen játszottuk az utolsó mérkőzésünket a kupán. Rosszul kezdtük a mérkőzést, főleg védekezésben hibáztunk sokat. Támadásaink döcögősek, ötlettelenek voltak, hiányzott a csapatmunka. Persze egy ilyen kvalitású csapat ellen nehéz, de ettől mindenképpen összeszedettebb játékot várok el a lányoktól.”
U14 - Nyitra megyei bajnokság
2024. február 17., Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely - HK Slovan Duslo Šal'a B 31:17 (18:7)

Szerencsés Márk, U12: „Egy nagyon jó képességű ellenféllel játszottunk. A 23 kapott gól úgy gondolom a sok technikai hibánknak tudható be és az ebből érkező lerohanásokból kapott góloknak. Felállt fal ellen mindkét csapat megszenvedett. Ismét megvoltak a lehetőségeink, egyre szebb és jobb dolgokat látok vissza. Nagyon jó volt látni, hogy a héten gyakoroltakból is visszaláttam dolgokat a meccsen. Gratulálok az ellenfélnek és gratulálok a csapatomnak is a mérkőzésen látottakért!”
U12 - Nyitra megyei bajnokság
2024. február 17., Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely - HK Slovan Duslo Šal'a B 6:23 (3:14)

Brunczvik Tünde, U8: „Nagyszombat és Nyitra megye kézilabda szövetségek közös minikézilabda bajnokságának második fordulóját Nyárasdon szervezték meg a legfiatalabbak részére.

Sok betegünk ellenére két csapattal is ki tudtunk állni Nyárasd, Szered, Cífer és Vágsellye A és B csapata ellen. Mivel kevesen voltunk egy-egy csere volt mindkét csapatban, így minden lelkes kis csemete nagyon sok játékidőt töltött a pályán. Eredményeket nem számolják, ennek ellenére minden meccsen nagyon küzdöttek és bátran védekeztek. Nagyon jó volt látni, hogy mennyire tudnak örülni minden gólnak a 7-8 éves lányaink.”
U8, 2024. február 17., Nyárasd

Facebook / HC DAC Dunaszerdahely

Ezt már olvasta?

Cookies