Jelenlegi hely

A vásár területe mellett fokozottabban figyeljenek!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, szeptember 23 - 11:00 | Közérdekű
Ahogy azt már korábban jeleztük, a 36. Csallóközi Vásár idejére a Gyurcsó István utcát egyirányúsították – ám ezt sokan nem veszik figyelembe.
A vásár területe mellett fokozottabban figyeljenek!

Portálunkon, de a városi weboldalán is felhívták a közlekedők figyelmét arra, hogy a vásár ideje alatt a Gyurcsó István utca egyirányú lesz, ahová a Kisudvarnoki út felől NEM LEHET behajtani.

Mindennek, valamint a kihelyezett jelzőtáblák ellenére szerkesztőink a helyszínen azt tapasztalták, hogy Kisudvarnoki út felől, illetve a bevásárlóközpontok felől érkezve sokan egyszerűen kikerülik az utat teljes szélességben lezáró behajtani tilos táblákat – majd csodálkozva fogadják, mikor megállítják s megbüntetik őket emiatt.

A közlekedés biztonsága miatt ezért is ismét felhívjuk a figyelmet, hogy a vásár területe mellett fokozottabban figyeljenek a kihelyezett ideiglenes jelzőtáblákra, óvva így egymást, valamint a kerékpárosokat és a gyalogosokat. Nagyon sok gyerek is ellátogat a vásárba – őrájuk most fokozottabban és nagyobb türelemmel figyeljenek!

A Szent István téren is rendőrök irányítják a forgalmat, akik a megnövekedett gépkocsiforgalom miatt elsősorban a gyalogosok biztonságára ügyelnek.

A rendőrök a zsebtolvajokra is figyelnek – kérjük, ha önök zsebtolvajlást látnak, azt azonnal jelezzék a vásárban mozgó járőröknek! Idén öt kihelyezett térfigyelő kamera is figyel pluszban a biztonságra a Vásártéren.