Back to top

A városi média tovább segítené a sportklubok népszerűsítését

Publikálva: 2020, január 24 - 11:12
A városi médiát működtető Perfects Rt. vezetői csütörtökön informális találkozót szerveztek a dunaszerdahelyi sportegyesületek képviselőivel a városháza nagy tanácstermében.
A városi média tovább segítené a sportklubok népszerűsítését

Kezdésként A. Szabó László, a részvénytársaság elnöke köszöntötte a résztvevőket, aki kiemelte, a városi médiát működtető vállalat kommunikációs cég, amely fontosnak tartja az információk eljutását a médiafogyasztókhoz, s ezt folyamatosan szeretnék még hatékonyabbá tenni, ezért is szerveztek ilyen találkozót.

Ezután Rajkovics Péter, a Perfects Rt. igazgatója mutatta be röviden a három médium – a DSTV, a Dunaszerdahelyi Hírnök és a dunaszerdahelyi.sk – megjelenési sajátosságait, jelezve, nem titkolt céljuk, hogy minél több hasznos információt szolgáltassanak, beszámoljanak a dunaszerdahelyi eseményekről, s azok teljesítményéről, akikre büszkék lehetünk.

Bíró Éva, a városi televízió főszerkesztője a folytatásban megkérte a résztvevőket, hogy időben értesítsék a média képviselőit a szervezett eseményekről, hogy tervezni tudják azokról a tudósítások készítését, valamint programajánlók megjelenését.

Nagy Attila, a Dunaszerdahelyi Hírnök és a dunaszerdahelyi.sk főszerkesztője pedig felvázolta annak a dunaszerdahelyi.sk portálon létrejövő felületnek a részleteit, amely az információk megosztását a jövőben hatékonyabbá és egyszerűbbé tenné, s amely a Dunaszerdahelyi Városi Rendezvénynaptár alapjaiul szolgálna. Kiemelte azt is, az első ilyen találkozóról van szó, amelyet majd továbbiak is követnek, így a közeljövőben a kulturális, az oktatási és más tevékenységet folytató intézmények, szervezetek képviselőivel is le szeretnének ülni egyeztetni.

Ezután a klubok képviselői osztották meg véleményüket a kezdeményezés kapcsán, s egyúttal az eddigi együttműködést is pozitívan értékelték a városi médiumokkal. A további fejlesztési lehetőségeket is támogatták, sőt olyan ötlet is született, hogy közös erővel egy sportválasztó nap keretén belül mutassák be a klubok tevékenységeiket az alapiskolás gyerekeknek. 

A jelenlévők megegyeztek, hogy a közös egyeztetést személyesen és elektronikusan is folytatják, s természetesen ezen folyamatba azokat is bekapcsolják, akik a csütörtöki találkozón elfoglaltságaik miatt nem tudtak részt venni.

Ezt már olvasta?

Cookies